LOGARSKA DOLINA - nedjelja, 05. kolovoza 2018.
Ispunjavanjem ove forme prijavljujete se za gore navedeni planinarski izlet. Prijave se primaju do četvrtka, 02. kolovoza 2018. godine. Slanjem ove prijave prihvaćate cijenu i uvjete navedene u opisu izleta. Odjaviti od izleta se možete do 02. kolovoza 2018. godine, nakon toga odjave više nisu moguće, pa vas molimo da si sami pronađete zamjenu ili da platite kao da ste na izletu bili. Za odjavu ili više informacija kontaktirajte vodiče: Ilija Višić (098/562-986), Siniša Horvat (098/493-090), Josip Bajsić (099/334-7540). Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Hvala na razumijevanju.
PD BUNDEK MURSKO SREDIŠĆE - PRIJAVA IZLETA
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
E-mail (nije obavezan unos)
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Mjesto polaska: *
1. Mursko Središće (autobusna postaja) - 4:45 h / 2. Čakovec (Gradski bazeni) - 5:00 h
Potvrda plaćanja: *
Cijena prijevoza i ulaznice u Logarsku dolinu je 130 kn. Ovim putem potvrđujem da ću navedeni iznos platiti na dan izleta.
Required
Potvrda: *
Potvrđujem da sam razumio sve uvjete i cijenu i želim sudjelovati na izletu. Potvrđujem da dajem privolu Planinarskom društvu Bundek iz Murskog Središća za korištenje mojih podataka (ime, prezime, mail adresa i broj telefona) u svrhu organizacije i realizacije ovog planinarskog izleta. Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim podacima, ograničavanju obrade i zatražiti brisanje istih. Prijavom na izlet svi sudionici pristaju da se fotografije snimljene tijekom i nakon izleta mogu koristiti za potrebe promocije samog izleta kao i Planinarskog društva Bundek iz Murskog središća i budućih aktivnosti.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms