СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Вашето мнение е ценно за нас!
Бъдете винаги информирани!

Попълнете този формуляр – съгласие за обработка на Вашите лични данни .Това ще Ви даде възможност да получавате важна информация, свързана с работата Ви, известия за интересни образователни събития и инициативи, методически материали, предназначени специално за Вас.

Искаме да Ви благодарим за участието в тази анкета и да Ви изпратим безплатен подарък – практична сгъваема чанта за учителя – без всякакви задължения за Вас!
ПОДАРЪК
Три имена *
Your answer
Имейл *
Your answer
GSM *
Your answer
Учебно заведение *
Your answer
Пощенски код и населено място *
Your answer
Съгласието за обработка на предоставените лични данни е валидно до оттеглянето му. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време, като изпратите e-mail на: data@klettbg или чрез писмо на следния адрес: Клет България ООД, ЛИЧНИ ДАННИ, град София, ул. Никола Тесла №5, сграда BSR 2, ет.4. Срокът за обработка на Вашите лични данни е 5 години. Можете да упражните правата си, свързани с обработваните за Вас лични данни, включително да поискате достъп до Вашата лична информация, коригиране, изтриване и др. Въпроси, искания за достъп до обработваните лични данни и др. можете да отправите на имейл: data@klett.bg. Ако смятате, че е налице нарушение на законодателството, регулиращо защитата на Вашите лични данни, имате право да подадете жалба в Комисията за защита на личните данни, с адрес: България, 1592, гр.София, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №2; Телефон: +359 2 91 53 518; Факс: +359 2 91 53 525; адрес на електронна поща: kzld@cpdp.bg, website: https://www.cpdp.bg/.Всички заявления и искания, получени от Клет България ООД, ще бъдат разгледани в съответствие с относимото законодателство в областта на защита на личните данни. Можете да получите повече информация за целите на обработката на Вашите лични данни, Вашите права и т.н. на https://klett.bg/политика-за-поверителност-page27.html.


Тази безплатна оферта за подарък е валидна до 31.12.2019 г. и важи само за учители. Подаръкът ще Ви бъде изпратен след 15 дни от получаване на Вашия формуляр.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy