Petició d'espai per a creació a la Nau Ivanow
CAT_A causa del nombre tan elevat de demandes d'espai que estem rebent en els últims mesos, necessitem centralitzar totes les sol·licituds a través d'un formulari. Igualment, intentarem mantenir el contacte personalitzat amb tots els projectes i, com sempre, estem disponibles per correu electrònic o en persona a la Nau.

Aquest formulari no garanteix l'ús dels espais d'assaig de la Nau Ivanow. Les peticions rebudes seran agrupades i valorades per períodes de 15 dies, i donarem resposta dintre d'aquest termini quinzenal.

Si la necessitat d'espai d'assaig és urgent (del mes en curs), si us plau, feu-nos arribar la proposta a david@nauivanow.com.

És important tenir en compte que des de la Nau Ivanow treballem amb les companyies durant les residències de creació, acollint-les i acompanyant-les en aquest procés, facilitant-los recursos infraestructurals i de gestió, però no d'exhibició. És per això que no tenim una programació estable al teatre, si no que l'espai l'utilitzen les pròpies companyies en residència per a fer proves tècniques i/o obrir ocasionalment els seus treballs.  En aquest sentit no podem recollir la vostra proposta si el seu objectiu és d'exhibició.

Moltes gràcies.

ESP_Debido al número tan elevado de demandas de espacio que estamos recibiendo en los últimos meses, necesitamos centralizar todas las solicitudes a través de este formulario. Igualmente, intentaremos mantener el contacto personalizado con todos los proyectos y, como siempre, estamos disponibles por correo electrónico o en persona en la Nau.

Este formulario no garantiza el uso de los espacios de ensayo de la Nau Ivanow. Las peticiones recibidas serán agrupadas y valoradas por períodos de 15 días, y daremos respuesta dentro de este plazo quincenal.

Si la necesidad de espacio de ensayo es urgente (del mes en curso), por favor, envíanos la propuesta a david@nauivanow.com.

Es importante tener en cuenta que desde la Nau Ivanow trabajamos con las compañías durante las residencias de creación, acogiéndolas y acompañándolas en este proceso, facilitándoles recursos infraestructurales y de gestión, pero no de exhibición. Es por eso que no tenemos una programación estable en el teatro, si no que el espacio lo utilizan las propias compañías en residencia para hacer pruebas técnicas y/o abrir ocasionalmente sus trabajos. En este sentido no podemos recoger vuestra propuesta si su objetivo es de exhibición.

Muchas gracias.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy