Kysely esittävien taiteiden yhteisöille
Teatterimuseo tallentaa korona-aikaa esittävien taiteiden näkökulmasta. Tämä on kentällä toimiville yhteisöille suunnattu kysely.

Kyselyn lisäksi voitte vastata halutessanne lyhyellä videolla tai äänitteellä. Vastaaminen myös taiteen keinoin on tervetullutta! Otamme mielellämme vastaan valokuvia, ja lisäksi on mahdollista tarjota kokoelmiin esineitä, jotka ilmentävät korona-ajan vaikutuksia esittävien taiteiden alalla. Lahjoituksen yksityiskohdista on lisätietoja kyselyn lopussa.

Kyselyssä on 12 avovastauskysymystä, joihin voi vastata haluamassaan laajuudessa. Lomakkeessa voi myös palata takaisin tarkentamaan vastausta.

Lue lisää dokumentointihankkeesta: https://www.teatterimuseo.fi/fi/Korona-ajan-dokumentointihanke

Vastaamalla kyselyyn tai lähettämällä kyselyyn liittyviä muita aineistoja annat samalla suostumuksesi siihen, että aineistot sisällytetään Teatterimuseon kokoelmiin ja että aineistoja saadaan käyttää alla mainituilla tavoilla. Muistathan, että mikäli valokuvissa tai av-aineistossa esiintyy itsesi lisäksi muita tunnistettavia henkilöitä, tai kuvaaja on joku muu kuin sinä itse, on sinun kysyttävä lupa aineiston lahjoittamiseen ja julkaisemiseen myös näiltä henkilöiltä.

Teatterimuseon kokoelmatoiminnassa noudatetaan tietosuojalainsäädäntöä.
KÄYTTÖLUPA
Teatterimuseolla on oikeus käyttää aineistoja osana toimintaansa ja saattaa ne tai osia niistä yleisön saataviin, myös verkkoon (esimerkiksi Teatterimuseon kotisivuille tai sosiaalisen median alustoille). Teatterimuseo saa oikeuden luovuttaa aineistoja myös kolmansien osapuolien käyttöön, esimerkiksi erilaisiin julkaisuihin. Teatterimuseo saa tarvittaessa seuloa aineistoja.
Lupa vastaajan nimen julkaisemiseen aineiston käytön yhteydessä *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy