KETO TUDÁSBÁZIS - FELIRATKOZÁS
Ezt az űrlapot csak akkor töltsd ki, ha szeretnél feliratkozni a KETOGÉN DIÉTA ONLINE TUDÁSBÁZIS iránt érdeklődők csoportjába. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont én már most garantálom Neked, hogy ha kitöltöd az űrlapot, adok majd Neked 50% kedvezményt az online tudásbázis árából.

Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy küldjek Neked egy e-mailt, ha elkészült a Tudásbázis. Ezt követően nem őrzöm meg az adataidat. Harmadik félnek természetesen semmilyen adatodat nem adom ki!

Az űrlapon található kérdéseket azért teszem fel, mert kíváncsi vagyok a válaszokra, és hasznosak lehetnek a tanfolyam összeállításához is. Előre is köszönöm a hozzájárulásod!

Az 50%-os kedvezmény lehetőségéről e-mailben foglak tájékoztatni, szóval nagyon figyelj oda, hogy helyesen add meg az e-mail címedet! A lehetőség határidőhöz lesz köve, szóval majd figyeld az e-mailben megadott dátumot!

Az űrlap kitöltése kb. 5 percet vesz igénybe.

Email address *
Név *
Your answer
Életkor *
Your answer
Miért érdekel a ketogén diéta? *
Több választ is megjelölhetsz.
Required
Jelenleg ketogén diétát tartasz? *
Eddig milyen forrásokból gyűjtöttél ismeretet a ketogén diétáról? *
Your answer
Ha vannak konkrét kérdéseid a ketogén diétával kapcsolatban, amikre szeretnél választ kapni, írd ide a kérdéseidet. Igyekszem beépíteni a válaszokat a Tudásbázis anyagába.
Your answer
Egyéb megjegyzés (ha van):
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service