Aanmeldformulier Toetjeswedstrijd
Hey duurzame ontdekker! Toetje is opzoek naar jou!

Toetje is het gloednieuwe toetjescafé op de Vismarkt in Utrecht en wil graag een koploper in duurzaamheid zijn voor onze stad. We proberen stapje voor stapje duurzamer te worden, maar we hebben nog een lange weg te gaan.

Wij zijn constant op zoek naar manieren om onze recepten en boodschappenlijstjes te verduurzamen en zijn daarnaast op zoek naar een oplossing voor onze reststromen. Want een heerlijk toetje moet toch duurzaam kunnen, en daar kunnen we jouw hulp wel bij gebruiken!

Daarom kan jij meedoen aan onze Toetjes-wedstrijd op 10 en 11 juli! Tijdens het Duurzame Weekend Utrecht kan jij je eigen duurzame toetje presenteren en laten proeven door onze gasten en wie weet komt jouw toetje dan wel op onze menukaart en kan je een jaar lang elke maand een gratis toetje bij ons halen!

Wat moet je daarvoor doen?
• Bedenk een lekker duurzaam toetje! Je kan denken aan biologische, vegan en lokale ingrediënten, of leg jij juist de focus op inkoop in bulkverpakkingen, seizoensfruit en reststromen?
• Vul voor 1 juli 2021 ons aanmeldformulier in en vertel ons kort wat jouw toetjes-idee is en hoe je dat duurzaam wil aanpakken. Wij maken 2 juli om 20.00 bekend of jij één van de tien bent die door zijn naar de volgende ronde. Wij sturen je dan een uitnodiging om op 5 of 6 juli langs te komen voor de jury-ronde. Dit geheel corona-proof!
• Woensdag 7 juli maakt Bonaly (meester toetjesmaker herself) bekend welke drie beste toetjesbakkers het weekend van 10 en 11 juli hun toetje mogen laten proeven op de Vismarkt! Wie dan de meeste publieksstemmen heeft, wint een plekje op onze menukaart en een maandelijks toetje!

Durf jij de strijd aan te gaan? En ben jij het grootste baktalentent van Utrecht? Meld je dan snel aan!

Er wordt vertrouwelijk om gegaan met persoonlijke gegevens. Deze worden niet gedeeld met derden en ook niet gebruikt voor toekomstige promoties en acties.
Naam + achternaam *
Leeftijd *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Wil je wat vertellen over jezelf en hoe jij tegen duurzaamheid aankijkt? *
Wat voor een toetje ga jij maken? Vertel ons daar ook bij waarom dit duurzaam is. *
Ben jij 10 en 11 juli beschikbaar? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy