Dissabte 4 i Diumenge, 5 de Març. Sortida d'esquí de muntanya.
Atenció!! Activitat exclusiva per socis amb llicéncia C per raquetes o D per esquí de muntanya.

El proper 4 i 5 de Març farem l'ascensió al pic de Bataillance (Vall de Bielsa, boca nord del túnel de Bielsa, en territori francès) amb esquis de muntanya.
Sortida: Dissabte 4 de Març a les 17:00. S'intentarà avançar l'hora de sortida. Tornada: Diumenge al vespre.
Dificultat de l'activitat: Mitja/Alta.
Participació de menors: No.
Desplaçament: En vehicles particulars.
Pernoctació: Refugi de la vall de Pineta, en règim de mitja pensió. Si algú no vol menjar en el refugi, també ho poden dir.
Llicència: Obligatòria. La necessària segons el tipus d'activitat. C per raquetes. D per esquí de muntanya.
Material obligatori: Arva, pala i sonda. Crampons i piolet. Resta de material per desenvolupar l'activitat en condicions hivernals.
Descripció. Sortida de Sant Boi el dissabte a les 17:00 aproximadament, en direcció a la vall de Pineta. Sopar y pernoctació al refugi de Pineta, de la F.A.M. (Descompte a federats amb reciprocitat). Diumenge esmorzar i sortida des de la boca nord del túnel de Bielsa. Ascensió al cim del Bataillance. Possibilitat de variar l'ascensió en funció de les condicions de la neu o la mateu. Baixada i parada a algún restaurant de la zona a mitja tarda/vespre. Finalment tornada.

NOTA. Interesa que la gent es comprometi i s'apunti el més aviat possible per tal de fer la reserva al refugi amb prou antelació. Vocal: David Zurita.
Email address *
NUMERO DE SOCI *
Your answer
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
N.I.F. *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
VEHICLE PROPI *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT -UN ALTRE OPCIÓ-
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service