Ilmoittautuminen TuSetan kouluttajakoulutukseen 25.1.2020
Tervetuloa TuSetan kouluttajien koulutukseen lauantaina 25.1.2019 klo 10–16! Koulutus pidetään TuSetan toimistolla osoitteessa Eerikinkatu 22b B 20.

Koulutuksessa tutustutaan Täl puol sateenkaarta -koulutusten vetämiseen ja tarvittavaan taustatietoon. Täl puol sateenkaarta -koulutukset ovat 8.-luokkalaisille suunnattuja tietopaketteja seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta, joista voit lukea lisää täältä: http://www.tuseta.fi/toiminta/koulutus/

Kouluttajakoulutus koostuu seuraavista osioista
- perustietoa seksuaalisista- ja romanttisista suuntautumisista, sukupuoli-identiteeteistä ja sukupuolen ilmaisusta
- Täl puol sateenkaarta -koulutusten koulutusmateriaalien läpikäyminen
- vaikeisiin kysymyksiin vastaaminen
- käytännön asiat

Tarjolla on lounas ja lisäksi pientä purtavaa, kahvia ja teetä.

Kouluttajat ovat Outi Santavuori Sinuiksi-palvelusta ja Sanna Larinkoski TuSetalta.

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 17.1.2020. Kannattaa olla nopea, sillä koulutukseen otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus sisältää ennakkotehtävän! Palautuspäivä on tiistai 21.1.2020 , tarkemmat ohjeet alla.

Kysymyksiin vastaa Sanna 7.1.2020 alkaen: 045 166 5232, sanna.larinkoski@tuseta.fi, facessa Sanna TuSeta.

Nähdään koulutuksessa!

***

ENNAKKOTEHTÄVÄ

Pohdi omaa tarinaasi siitä, miten olet löytänyt oman seksuaalisen suuntautumisesi ja/tai sukupuoli-identiteettisi. Kirjoita se auki siihen muotoon, jollaisena kertoisit sen koulutuksessa. Ennakkotehtävän on tarkoitus auttaa hahmottamaan sitä, mitä kaikkea omasta tarinasta haluaa ja kannattaa kertoa koulutusten aikana.

Jokainen tarina on luonnollisesti erilainen ja niissä painottuvat eri näkökulmat suuntautumiseen ja identiteettiin. Tarinaa kirjoittaessa kannattaa miettiä omat rajat: mitä kaikkea haluan jakaa itsestäni joukolle tuntemattomia ihmisiä? Kannattaa olla rehellinen, mutta samalla miettiä, mitä kaikkea on hyvä kertoa 8.-luokkalaisille koulutuksessa, jonka tarkoitus on tukea positiivista identiteetin kehitystä. Voi siis hyvin tuoda esille vaikeitakin asioita, mutta harkita, kuinka syvästi ja mistä näkökulmasta. Nuorelle on tärkeää myös kuulla, että vaikeista ajoista on selviydytty.

Outi lukee tarinat ja antaa niistä palautetta. Lähetä tehtävä Outille osoitteeseen outi.santavuori@pirkanmaanseta.fi viimeistään tiistaina 21.1.2020. Maksimipituus yksi A4.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Mahdollinen erityisruokavalio
Muita erityistarpeita, terveisiä tai toiveita koulutukseen liittyen
Oletko käynyt Setan kouluttajakoulutuksen? *
Saako yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite) lisätä rekisteriin TuSetan kouluttajista? *
Rekisteri on TuSetan sisäinen ja siihen on pääsy vain TuSetan työntekijöillä ja hallituksen jäsenillä. Tietojesi käsittelyssä noudatetaan TuSetan tietosuojakäytänteitä: http://www.tuseta.fi/tietosuojakaytanteet/
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Turun seudun Seta ry. Report Abuse