Ilmoittautuminen Fiskarin Urheilijat -47:n Halloween-hölkkään la 31.10.2020
Voit ilmoittautua tätä verkkolomaketta käyttämällä Fiskarissa Raaseporissa lauantaina 31.10.2020 järjestettävään Halloween-hölkkään. Täytä ja lähetä lomake viimeistään keskiviikkoiltaan 28.10. klo 24.00 mennessä! Kun lähetät lomakkeen, saat sen jälkeen ilmoittautumisesta automaattisen kuittausviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa tätä viestiä, ota yhteys juoksun järjestäjiin tarkistaaksesi, että ilmoittautumisesi on tullut perille. Lomakkeen lähetettyäsi muista maksaa myös osallistumismaksusi: ennakkoon aikuiset (kilpa- ja hölkkäsarjat) sekä nuoret 15 v ja yli 10 €; lapset alle 15 v 8 €. Juoksijakortilla molemmista hinnoista 2 €:n alennus. Maksut FU-47:n pankkitilille OP Raaseporiin FI40 5549 5240 0074 72 (ota maksusta tosite mukaan). Jos haluat ilmoittaa useampia kuin yhden osallistujan, täytä jokaisesta oma, erillinen lomake. Osallistumismaksuja voit maksaa useammaltakin henkilöltä yhdellä pankkisiirrolla, kunhan kerrot viestikentässä, keitä maksu koskee.

Tiedot kerää Halloween-hölkän järjestelyorganisaatio, joka on vastuussa henkilötietojen käsittelystä ja lainmukaisuudesta. Tiedonkeruun tarkoituksena on juoksutapahtuman järjestäminen. Tietoja ei luovuteta muille tahoille. Tarvittaessa voit tarkastaa antamasi tiedot ottamalla yhteyttä Fiskarin Urheilijat -47:aan sähköpostilla osoitteeseen fiskarin.urheilijat47@gmail.com
Lomakkeen lähettämällä annat luvan henkilötietojesi käsittelyyn juoksutapahtuman järjestämiseksi sekä nimesi julkaisemiseen ilmoittautuneiden luettelossa ja juoksun tuloksissa. Voit muokata vastauksiasi lähetyksen jälkeen ilmoittautumisen määräaikaan asti.
Email address *
Etunimi *
Sukunimi *
Seura, yritys, kaupunki tai yhteisö
Osoite *
Puhelinnumero
Sarja *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy