Bàsquet Tecnificació UESC'18
El campus de tecnificació i perfeccionament de la Uesc està pensat per a que milloris com a jugador-a en la post-temporada. Trobaràs entrenadors-es experimentats que et faran millorar els teus fonaments i t'ensenyaran a fer-los servir en el moment oportú (entrenament de la tàctica individual). Samarreta de regal i descomptes si t'apuntes a més d'un torn!!. Els torns es faran de dilluns a dijous i l'horari del campus serà 18 a 21 hores. Preus: 65 € un torn, 120 € dos torns i 170 € tres torns.
Nom i cognoms del jugador/a *
Your answer
Data de naixement (*Jugadors/es nascuts a partir del 2004) *
MM
/
DD
/
YYYY
Correu electrònic (1) *
Your answer
Correu electrònic (2) *opcional
Your answer
Club de bàsquet on jugues *
Your answer
Categoria durant la temporada 17-18 *
Setmanes d'inscripció al Campus *
Required
Observacions mèdiques del jugador/a
Your answer
Insertar fotocòpia de la targeta sanitària * (adjuntar amb l'enviament per correu electrònic el justificant del pagament)
Your answer
Drets d'imatge del jugador/a (Autoritzo) *
Preus del campus: 1 setmana 65€/ 2 setmanes 120€/ 3 setmanes 170€. Mètode de pagament : Realitzar una transferència bancària al número de compte ES82 0182 3492 3302 0005 5613 amb la quantitat adient en funció del nombre de setmanes de participació. Serà necessari indicar en el concepte: “Nom complet del jugador_Tecnificació Uesc”. Per finalitzar la inscripció, és imprescindible l’enviament per correu electrònic del justificant de pagament a info@uesc.cat)
Your answer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service