Help mee het ontwerp van GVAV-clubkleding 2018 te kiezen
Het bestuur van GVAV Triathlon is druk bezig met het organiseren van een nieuwe lichting clubkleding, maar is benieuwd naar de mening van alle leden. De kledingcommissie heeft 3 ontwerpen gemaakt, welk van de onderstaande ontwerpen heeft jouw voorkeur?

Tijdens het etentje op 18 november in DOT Groningen (komt allen!) zal het nieuwe ontwerp gepresenteerd worden, en kan bestaat de mogelijkheid tot passen van de verschillende kledingstukken die besteld kunnen worden.

N.B. Afhankelijk van de kledingleverancier kan het uiteindelijke ontwerp en/of de definitieve kleurstelling nog enigszins afwijken van onderstaande ontwerpen. Bovendien zullen de "blanco" logo's in het definitieve ontwerp worden ingeruild voor de logo's van onze sponsoren, ook daarin kan er nog iets geschoven worden.

*
Your answer
Geef jouw favoriete ontwerp 2 punten. Het ontwerp dat je het 1-na-mooist vindt, krijgt 1 punt. Heb je geen 'op-1-na-favoriet', geef dan alleen 2 punten aan het ontwerp dat je het mooist vindt.
2
1
Ontwerp 1
Ontwerp 2
Ontwerp 3
Ontwerp 1. De achterkant van het fietsshirt zal qua opmaak hetzelfde zijn als de voorkant. Het hardloopshirt zal hetzelfde ontwerp hebben als het fietsshirt.
Ontwerp 2 (met dank aan Frits!) De achterkant van het fietsshirt zal qua opmaak hetzelfde zijn als de voorkant. Het hardloopshirt zal hetzelfde ontwerp hebben als het fietsshirt.
Naamloze titel
Ontwerp 3
Vragen/opmerkingen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms