Jeugdlaureaat 2019
Wie wordt dit jaar Jeugdlaureaat van Lochristi?

Na eerdere succesvolle edities gaat Jeugdraad Lochristi opnieuw op zoek naar een Jeugdlaureaat.

Ook in 2019 zal er een prijs ‘Jeugdlaureaat’ uitgereikt worden aan een organisatie, jeugdvereniging, groep of persoon die een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft of zich zeer verdienstelijk gemaakt heeft op vlak van jeugdbeleid.

Nomineer jouw kandidaat via onderstaand formulier.

En de winnaar is…
De feestelijke uitreiking van de eerste prijs ‘Jeugdlaureaat’ zal plaatsvinden in september (uitnodiging volgt) aan de jeugdlokalen Orphanimo!!. Aanwezigen zullen terug kunnen genieten van een receptie en de jeugdlaureaat zal onder publieke belangstelling zijn prijs in ontvangst nemen.

Meer info?
Jeugddienst Lochristi -- jeugd@lochristi.be -- www.jeugdlochristi.be -- 09 355 65 66

Wie nomineer jij als Jeugdlaureaat 2019 *
Geef hieronder de naam van de persoon, organisatie, groep of... die volgens jou de prijs van 'Jeugdlaureaat' verdient...
Your answer
Wat zijn uw contactgegevens? *
Graag jouw naam + emailadres en/of GSM nummer in te vullen hieronder. Op die manier kunnen we eventuele bijkomende info opvragen.
Your answer
Waarom nomineer jij deze Jeugdlaureaat 2019? *
Geef hieronder jouw motivatie waarom de door u gekozen persoon, groep, organisatie... de prijs 'Jeugdlaureaat' verdient. Benoem, om onze jury te overtuigen, de verdiensten en activiteiten die bijgedragen hebben tot een positieve en jeugdige uitstraling van Lochristi.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service