Ilmoittautuminen
Pohjois-Hämeen aluejaos järjestää vesikoirien uinti- ja sukellushulinat Akaan koirauimalassa osoitteessa Nahkatehtaantie 10 B 117, 37830 Akaa. Koirauimala on varattu kahdelle illalle: maanantai 11.11 ja torstai 21.11 klo 17.30 - 20.00.

Sukellustreenit on tarkoitettu Vesikoirat ry:n jäsenten omistamille espanjan- ja portugalinvesikoirille ja etusijalla ovat oman alueen (Pohjois-Häme eli Pirkanmaa) vesikoirat.

Kukin koira saa joko 15 minuuttia kestävän oman vuoron tai vaihtoehtoisesti yhden tai kahden kaverin kanssa jaetun puolen tunnin vuoron. Vuoro sisältää lähinnä uimista, mutta kukin koira saa sukeltaa (tai kokeilla sukellusta) muutaman kerran. Tapahtuma on suunnattu koirille, jotka ovat tottuneita uimareita, eli ovat käyneet ennenkin uimalassa tai ovat luonnonvesissä reippaita, hyppivät laiturilta veteen tms. Oman ihmisen tulee siis saada koira iloisena veteen, jotta sukellusta voidaan kokeilla, uittajaa ei ole apuna!

Tapahtuma on ilmainen! :)

Täytä tässä lomakkeessa pyydetyt tiedot, niin pääset mukaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ensimmäisinä ilmoittautuneiden aikatoiveet pystytään huomioimaan paremmin. Jos omalta alueelta ei tule riittävästi koiria, otetaan Pohjois-Hämeen ulkopuolelta tulevat huomioon ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja saa kysymällä osoitteesta hanski_1987 (at) hotmail.com
Koiran nimi *
Your answer
Koiran rotu *
Your answer
Omistajan nimi *
Your answer
Omistajan sähköposti *
Your answer
Olen Vesikoirat ry:n jäsen *
Asun Pohjois-Hämeessä (Pirkanmaa) *
Päivä *
Lisätietoja ajan suhteen
Your answer
Uintivuoro *
Kaveritoive
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy