S KOLESCE-m NA POT
Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska, ki deluje znotraj Celjskega mladinskega centra, v soboto, 31.8.2019, organizira kolesarski dan. Dan je namenjen vsem generacijam in za vse telesne pripravljenosti. Udeležba je brezplačna, potrebujete le obilo dobre volje.

Na voljo so tri trase, med katerimi lahko izbirate:

1. trasa: otroška, v spremstvu staršev ali skrbnikov (najenostavnejša) - lastno kolo ali možnost izposoje kolesa na postaji KolesCE

Zbirno mesto: Celjski mladinski center

Pot pričnemo pred Celjskim mladinskim centrom, po Aškerčevi cesti – Ulica XIV. divizije – pri krožnem toku zavijemo desno – po Savinjskem nabrežju – mimo Celjskega bazena do Kettejeve ulice 16 (Špica) – Plava laguna (Ob Železnici) – Čopova – na Zelenico – ob železnici – do CRI – po Oblakovi – do Celjskega mladinskega centra.

Postojanka: Špica Celje
Dolžina trase: 6 km

2. trasa (mešana trasa): po poteh Kolesc-a (srednja težavnost) - lastno kolo ali možnost izposoje kolesa na postaji KolesCE
Zbirno mesto: Celjski mladinski center

Pričetek pred Celjskim mladinskim centrom po Ljubljanski – Čopova – Lava – Ostrožno (ob Koprivnici) – Šmartinsko jezero – Kersnikova ulica (nazaj) – do Celjskega mladinskega centra.

Postojanki: Mestna četrt Slavko Šlander in Mestna četrt Dečkovo naselje/Nova vas.
Dolžina trase: 14 km

3. trasa (mešana trasa): za dobro fizično pripravljenost
Celje – čez Petriček – Griže – Žalec – Novo Celje – Petrovče – Kasaze – Liboje – Košnica pri Celju – Laško – Jagoče – Rifengozd – mimo Zagrada – Celje (vračamo se po novo odprti kolesarski poti Celje-Laško).

Postojanki Fontana piva Žalec in STIK Laško.
Dolžina trase: 42 km

Na vsaki trasi bodo postojanke, kjer se boste lahko okrepčali in z reševanjem zabavno-poučnih nalog osvojili simpatične nagrade.

Pravilno izpolnjen obrazec velja kot registracija. Na dan dogodka se samo oglasite pri prijavni mizi.

Več informacij prejmete na nina.ratkovica@mc-celje.si.

ČE SE PRIJAVLJATE NA PRVO TRASO, VPIŠITE VAŠE (starša ali skrbnika) IN OTROKOVE PODATKE!


Dogodek se fotografira in snema. S prijavo in udeležbo soglašate, da se vas lahko fotografira in posname, ter da lahko pridobljen material objavimo na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih. Z vpisom svojih osebnih podatkov soglašate, da se vaši osebni podatki obdelujejo za namene izvedbe dogodka ter dokazovanja izvedbene aktivnosti.

S prijavo na udeležbo tudi izjavljam, da se bom na lastno odgovornost udeležil/a omenjenega dogodka. Celjski mladinski center in osebe, ki delujejo v njegovem imenu, v nobenem primeru niso odškodninsko odgovorni za morebitne telesne poškodbe ali poškodovanje/uničenje kolesarske opreme in druge lastnine udeleženca. S prijavo potrjujem, da se dogodka ne bom udeležil/a pod vplivom alkohola, drog in kakršnihkoli substanc ali zdravil, zaradi katerih so lahko zmanjšane moje psihofizične sposobnosti. V primeru zdravstvenih težav vas prosimo, da o tem obvestite kolesarskega vodnika (udeležba na lastno odgovornost). Zavezujem se, da bom brez izjeme upošteval/a vsa navodila kolesarskega vodnika.

Potrjujem, da sem izjavo v celoti prebral/a in se z oddajo prijavnice slikam s pogoji.
Na dan dogodka bo prijava potekala v atriju Celjskega mladinskega centra, med 8.30 in 9.00 uro.

** V primeru slabega vremena vas obvestimo o drugem terminu.
1. TRASA
2. TRASA
3. TRASA
Vaše ime in priimek (če se prijavljate na prvo traso, vpišite Vaše in otrokove podatke) *
Your answer
Ime in priimek otroka (samo za prvo traso)
Your answer
E-pošta (vpišite v kolikor želite biti seznanjeni o nadaljnjih dogodkih MCC-ja & Europe Direct Savinjska)
Your answer
Izbiram *
Glede kolesa *
Dodatne posebnosti (alergeni): *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service