Zwerfafval in de veehouderij.
Deze enquête is gericht aan BOERENONDERNEMERS in de veehouderijsector. Invullen duurt minder dan tien minuten.
(Let op: de vragenlijst voor veeartsen vindt u hier: https://goo.gl/forms/DP9vZ3STcPOvPzbo2)

Deze enquête is onderdeel van een studie naar de effecten van zwerfafval voor de veehouderij in Nederland en Vlaanderen. Eerder dit jaar is er berichtgeving in de media geweest over de overlast die boeren en hun vee van zwerfafval ervaren. Over de concrete gevolgen van zwerfafval op de gezondheid van vee en de daarmee samenhangende economische gevolgen is echter nog weinig bekend.

Uw ervaringen, samen met die van andere boeren, veeartsen, slachthuizen en andere partijen, helpen ons meer zicht te krijgen op de economische impact van zwerfafval op de veehouderij in Nederland en Vlaanderen.
Deze studie wordt verricht als onderdeel van mijn masterstudie aan Wageningen University in opdracht van Recycling Netwerk Benelux. Uw gegevens zullen anoniem behandeld worden en resultaten zijn niet herleidbaar tot individuen. Ik wil u vragen alleen te refereren naar de ervaringen binnen uw eigen onderneming. Vergeet niet om aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in te vullen als u het verslag van het onderzoek wilt ontvangen.


Alvast dank voor uw deelname!

Met vriendelijke groet,

Robin van der Bles
Masterstudent Environmental Economics (Wageningen University)
Intern Recycling Netwerk Benelux

Robin.vanderbles@wur.nl
(+31)(0)614816223

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms