Montbriart Nocturna
Dissabte 7 de SETEMBRE dissabte 18:00 h. Lloc de trobada: Parc de la Festa

Anirem a Montbrió per visitar la Montbriart. Podrem passejar pels magnífics portals de les cases del poble per contemplar una excel•lent mostra de pintures, escultures i fotografies. Tornarem de nit després de sopar.

Reservarem taules al bar de la plaça on hi fan entrepans i tapes. Cal que ens confirmeu a la inscripció si us reservem lloc. Penseu que a Montbrió no hi ha molts bars i és un dia de molta gent i per tant es difícil trobar lloc per sopar. El preu del sopar anirà a carrec de cadascú.

Recorregut: 24 km. Dificultat: baixa. Edat: A partir de 12 anys
Cal portar casc i es recomana dur roba adequada i prendre aigua.

Limitat als 30 primers inscrits.

Taquilla inversa. Vine, gaudeix i al finalitzar, si penses que ha estat útil i vols col·laborar amb l'entitat, fes l'aportació que puguis o vulguis fer. Els diners que recollim com a donatius en les activitats les destinem íntegrament a finançar activitats que promouen l'ús de la bicicleta a la ciutat.


OBSERVACIONS GENERALS:
Cal portar casc i es recomana dur roba còmode i prendre aigua.
Els menors han de venir sempre acompanyats d’un adult.
L’edat recomanada és orientativa. Cal que valoreu les possibilitats de l’infant per fer el recorregut. Si teniu dubtes contacteu amb nosaltres per correu electrònic.IMPORTANT: Cal portar Llums tornarem de nit
Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Reservo lloc per sopar
A continuació us demanem autorització per poder utilitzar les dades que ens oferiu en aquest formulari. Les dades seran utilitzades només per a la organització de l'activitat i la difusió d'altres activitats similars. Es imprescindibles que marqueu si o no per a poder formalitzar la inscripció.
Autoritzo a incorporar les meves dades al fitxer de USUARIS BICICAMP* *
Required
* CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de
Protecció de dades, t’informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és L'associació Bicicamp amb NIF G-55527121, amb seu a Centre Civic del Carme, Pl de la patacada 1 43201 Reus i correu electrònic infobicicamp@gmail.com
En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer :USUARIS BICICAMP és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Bicicamp estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy