5 minute pentru următorii 4 ani
Bună ziua!
Sunt Simona, cu ce te pot ajuta?

Prietenii îmi spun Simo, așa că simte-te liber să-mi spui cum ți-e ție mai comod :-)
M-am gândit să-mi încep drumul în campania electorală încercând să aflu cât mai multe de la tine.
Uite cum vom face, eu îți las mai jos câteva dintre cele mai importante domenii de activitate din viața orașului nostru. Tu poți să completezi una, mai multe, sau chiar toate căsuțele disponibile. Cu cât mai multe informații cu atât mai bine. La final am lăsat și o căsuță cu „alte sugestii”, unde poți să scrii absolut orice consideri că e esențial pentru dezvoltarea orașului nostru.
Cam atât deocamdată. Îți mulțumesc pentru timpul acordat orașului tău.

Cu drag,
Simo.

P.S. Nu uita să te implici, #eMoca ;-)
1.SĂNĂTATEA: Lipsa unui spital de stat reprezintă un disconfort major pentru viața celor care locuiesc în Chișineu Criș și Nădab. Care crezi că sunt cele mai urgente probleme ce ar trebui soluționate la acest capitol?
Captionless Image
2.ȘCOALA: Calitatea și siguranța mediului în care elevii studiază le pot reda acestora plăcerea de a merge la școală, de a învăța lucruri noi, ca apoi să le poată pune în practică pentru binele lor și al orașului în care locuiesc. Care crezi că sunt minusurile ce ar trebui urgent remediate în școlile din oraș?
Captionless Image
3.INFRASTRUCTURA: ea NU înseamnă doar drumuri asfaltate pe ultima sută de metri. Avem un sistem de canalizare care pune probleme, cabluri de curent atârnate prin oraș, avem trafic greoi și trotuare distruse. Ce alte probleme ce țin de infrastructură crezi că ar trebui rezolvate în următorii patru ani de mandat?
Captionless Image
4.CULTURA: Putem reactiva comunitatea orașului prin biblioteci moderne, centru de documentare, teatru de vară, întâlniri cu scriitori, artiști etc. Prin ce acțiuni crezi că am mai putea culturaliza acest oraș?
Captionless Image
5.RELAXARE, SPORT și DISTRACȚIE: Mă gândesc la competiții sportive care să antreneze locuitorii, petreceri tematice, zile dedicate copiilor, familiei, părinților, bunicilor, ieșiri în comunitate la pădure sau pe malul Crișului Alb. Cum ai vrea să-ți petreci tu timpul liber în orașul tău?
Captionless Image
ÎNDRĂZNEȘTE să scrii ce-ți dorești de la viitorul primar și echipa de consilieri care va conduce orașul. Îndrăznește orice, #eMoca .
Captionless Image
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy