Aanmelding Kombucha Workshop
Aanmelding voor Kombucha Workshop // Januari 2020

// Wat
Je hebt het wel al eens geproefd, je hebt er over gehoord, en je hebt misschien al eens zo'n rare 'zwam' gezien. Maar het hoe en wat.. Tja, dat is je nog niet duidelijk. Maar je bent wel nieuwsgierig! En daarom doe je mee aan de Kombucha Workshop.

//Wat gaan we doen?
Je krijgt uitleg over wat kombucha is, je proeft verschillende varianten, en je leert hoe je zelf kombucha moet brouwen. Tevens leer je over de 'verzorging' van je nieuw aanwinst, hoe je varieert en ga je naar huis met een eigen scoby met startersvloeistof (dan weet je wat dat is en waarom je dat nodig hebt), en een pot, zodat je zelf aan de slag kunt! En eventueel kun je in de fermenteerapp-groep, als je nog achteraf support wilt :)

// Praktische gegevens
Donderdag 16 januari 2020
Tijd: 19.30-21.00 uur
Waar: Kaffeetaria, Saffierlaan 10, 3523 RC Utrecht.
Op loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn, of bushalte Smaragdplein

// Kosten
EUR 29,- p.p. inclusief een kopje koffie/thee, een kombuchaproeverij, een pot, een scoby (zo'n 'zwam' ;)) en startersvloeistof zodat je meteen zelf aan de slag kunt.
Je kunt het bedrag van te voren overmaken, of ik stuur je een Tikkie.

Alle gegevens die je deelt via dit formulier worden vertrouwelijk behandeld en staan in dienst van een goede afloop.
Mocht er onverhoopt iets gebeuren zodat de workshop niet doorgaat, dan nemen we contact met je op en krijg je natuurlijk je geld terug.

Er is een maximum aantal deelnemers van 6. De aanmelding gaat op volgorde van betaling. Ben je nr 7 of volgende, dan krijg je bericht, en ben je de eerste voor een volgende workshop :)
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Afkehuitema.nl. Report Abuse