TEHNIČNA IZVEDBA PRIREDITVE
Prosimo izpolnite še vprašalnik za tehnično izvedbo prireditve vsaj 14 dni pred datumom prireditve.

V primeru težav pri izpolnjevanju obrazca se obrnite na email tehnika@kd-cerknica.si ali na telefonsko številko 040 848 909.

1. PODATKI O PRIREDITVI
Naslov prireditve *
Datum prireditve *
MM
/
DD
/
YYYY
Okvirni čas trajanja prireditve: *
Dodatne naloge hostes:
V kolikor imate posebne zadolžitve za hostese (rezervacije sedežev, podelitve priznanj, pomoč pri zakuski...), to zapišite.
Imate po prireditvi pogostitev za nastopajoče ali gledalce? *
Pogostitev je dovoljena, vendar pa se mora zaključiti najkasneje ob 24h oz pri zgodnejših prireditvah v dveh urah od konca prireditve. Po pogostitvi je izvajalec dolžan pospraviti za seboj.
Število nastopajčih *
Zapišite število vseh sodelujočih, ki bodo v času prireditve v Kulturnem domu (organizatorji, nastopajoči, moderatorji, mentorji...).
**Opozorilo: Po veljavnem požarnem redu Kulturnega doma Cerknica je maksimalno število ljudi (nastopajoči, organizatorji, zaposleni v KD, obiskovalci) omejeno na 250. Izvajalec prireditve se zavezuje, da bo zagotovil upoštevanje največjega možnega števila oseb v objektu ob istem času in v celoti prevzema kazensko odgovornost in civilno pravno odgovornost v primeru kršitve.
Projekcija *
Zaradi tehničnih omejitev projeciranja na zadnje platno med samo prireditvijo, je potrebno vse projekcije pripraviti po naši predlogi:

https://drive.google.com/open?id=1p9O9EcZHQBNBDlYC4COwIRPi7IoSGzJg

Naloži dokumente
Dodajte vse dokumente, ki so potrebni za izvedbo prireditve: scenarij, tehnični rider, opis postavitve odrskega prostora, projekcije...
Kontakt tehnika prireditve *
Zapišite ime in telefonsko številko osebe, ki je z vaše strani zadolžena za tehnično izvedbo prireditve.
**Opozorilo:Izvajalec je v primeru izvajanja glasbe dolžan prijaviti in poravnati stroške SAZASA, v kolikor ni drugače dogovorjen z vodjo Kulturnega doma.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms