Violența domestică & (re)integrarea socio-profesională - Faceți invizibilul vizibil!
Cofinanțat de programul european Erasmus +, proiectul ACTIV - „Acționam și colaboram pentru combaterea violenței domestice” - are ca principal obiectiv (re) integrarea socio-profesională a femeilor care se confrunta cu violența domestică.

Mai multe informații: https://activproject.eu/

Obiectivul acestei inițiative este de a face invizibilul vizibil. Poate că lucrați la (re)integrarea femeilor victime ale violenței domestice, fără ca acesta să fie unul dintre obiectivele principale ale organizației dvs. ... Poate că lucrați cu o metodologie care ar putea fi o sursă de insiprație în procesul de reintegrare socio-profesională a acestor femei ... Poate că lucrați cu alți actori/alte organizații relevante ... Ne propunem să vă facem auzită vocea!

Pe baza răspunsurilor dvs, vom putea avea o imagine de ansamblu clară și generală a practicilor existente și a organizațiilor care joacă un rol în procesul de reinserție pe piața muncii a femeilor care se confruntă cu violența domestică.

În prima parte a chestionarului am inclus intrebări referitoare la munca dvs. în regim normal, pe termen lung, iar în partea a doua, întrebările se referă la particularitățile specifie crizei Covid.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să contactați marie.schuller@pourlasolidarite.eu

Vă mulțumim pentru colaborare!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy