ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. Θεσσαλονίκη 2019
Από τα αρχαία χρόνια ο αθλητισμός διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην σωματική και ψυχική ανάπτυξη του ανθρώπου, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια συγκροτημένη και ισορροπημένη προσωπικότητα αυτού.
Πλέον ο αθλητισμός έχει εξελιχθεί. Οι παγκόσμιες αθλητικές αξίες περιλαμβάνουν - την αριστεία, το σεβασμό και το fair play. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο που σημειώνεται στις τεχνολογίες ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων και επικοινωνιών, οποιοσδήποτε και οπουδήποτε, μπορεί να παρακολουθήσει όλο το εικοσιτετράωρο, αγώνες και δράσεις των αγαπημένων αθλητών και ομάδων.

Έτσι, ο αθλητισμός έχει καταστεί παγκόσμιος κλάδος πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων / ευρώ, ο οποίος δημιουργεί επενδύσεις σε εγκαταστάσεις (από τα αθλητικά στάδια έως τα δίκτυα εκπομπών), απασχολεί και ψυχαγωγεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι επιχειρηματικές σχέσεις που βασίζονται στα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας συμβάλλουν στην εξασφάλιση της οικονομικής αξίας του αθλητισμού. Αυτό, με τη σειρά του, τονώνει την ανάπτυξη της βιομηχανίας επιτρέποντας στους αθλητικούς οργανισμούς να χρηματοδοτούν τα γεγονότα που απολαμβάνουμε και παρέχοντας τα μέσα για την προώθηση της αθλητικής ανάπτυξης σε επίπεδο βάσης.

Εξετάζουμε λοιπόν πώς οι αθλητικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν διπλώματα ευρεσιτεχνίας και σχέδια για να προωθήσουν την ανάπτυξη νέων αθλητικών τεχνολογιών, υλικών, εκπαίδευσης και εξοπλισμού που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων και την αφοσίωση των οπαδών σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύπτουμε πώς τα εμπορικά σήματα και η επωνυμία μεγιστοποιούν τα εμπορικά έσοδα από συμφωνίες χορηγίας, εμπορίας και αδειοδότησης. Τα έσοδα αυτά αντισταθμίζουν το κόστος διοργάνωσης εκδηλώσεων παγκόσμιας κλάσης, όπως οι σειρές Ολυμπιακών Αγώνων και Παγκοσμίου Κυπέλλου, και διασφαλίζουν ότι θωρακίζεται η αξία και η ακεραιότητα αυτών των θεαματικών γεγονότων.

Εξετάζουμε πώς οι αθλητικές προσωπικότητες είναι σε θέση να παράγουν κέρδη από συμφωνίες χορηγίας με τους ιδιοκτήτες σημάτων και αξιοποιώντας τις δικές τους μάρκες ως αθλητές. Εξετάζουμε πώς τα δικαιώματα εκπομπής που υποστηρίζουν τη σχέση μεταξύ αθλητισμού και τηλεόρασης και άλλων μέσων φέρνουν τους οπαδούς πιο κοντά στην αθλητική δράση. Εξετάζουμε μερικές από τις τεχνολογικές εξελίξεις που αλλάζουν το παιχνίδι στη ρομποτική και την τεχνητή νοημοσύνη που οδηγούν την αλλαγή σε όλα τα αθλητικά πεδία.

Τιμώμενα Πρόσωπα στην εκδήλωση: οι απόγονοι των δύο ανθρώπων που έγιναν η αιτία να αναβιώσουν και πάλι οι Ολυμπιακοί Αγώνες που αποτέλεσαν το πρώτο και μοναδικό αθλητικό γεγονός, οι ιδρυτές της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Δημήτριος Βικέλας, ο οποίος διετέλεσε και πρώτος πρόεδρος της ΔΟΕ που ιδρύθηκε στην Ελλάδα στις 24 Νοεμβρίου 1894, και του βαρόνου Πιερ ντε Κουπερντέν.

Email address *
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
APRIL 23, 2019 The Opening Ceremony - Registration to the opening ceremony - 17:00
Opening Ceremony - The awards
18:00 pm - 22:30 pm
Olympic Games – The very first Sports event of humanity. Past – Present – Future.
The re-birth of the Olympic games and the creation of the International Olympic Association from Demetrios Vikelas – first President of the International Olympic Committee and Pierre, Baron de Coubertin. The successors of the people who rebirth the Olympic Games have the word.

2020: The year of the Sports!
TOKYO 2020. Next stop of the Olympic Games.
FIFA 2020 FIFA Futsal World Cup - Lithuania.
UEFA 2020.


April 24th, 2019 08:00 - 08:30 Registrations are open
DAY ONE [01] OF WORKSHOPS

08:45 - 11:45
The impact of Intellectual Property in the Global Sports Economy
How the Sports Industry effects the economy of a State [exp., the tourism]
Counterfeit products in the Sports Industry. And now what? The Cost to Society of IP Infringement of Sports.

11:45 - 12:00 Coffee Break
12:00 - 15:00 - HELLENIC COPYRIGHT PROPERTY ORGANIZATION - OPI [ΟΠΙ]
The role of Intellectual Property in the Sports Media
Piracy of Live Sports Broadcasting in Emerging Economies.

15:00 - 15:40 Lunch Break
15:45 - 18:45

Sports Ip and Merchandising
Fashion brands in the sports industry. The "fashion sporty' era.
Why an Ip department and what an Ip agent/lawyer is important for and in a sports team.

END OF DAY ONE [01]
-------
April 25th, 2019 08:00 - 08:30 Registrations are open
DAY TWO [02] OF WORKSHOPS
09:00 - 11:45

The Macolin Convention
11:45 - 12:00 Coffee Break & light lunch
12:00 - 15:00

Mediation / Arbitration in the Sports Industry.
Startups and Sports.
The technological Impact in the Sports Industry

END OF DAY TWO [02]
-------

Χώρος Διεξαγωγής: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ *
Your answer
email *
Your answer
ΙΔΙΟΤΗΤΑ *
Your answer
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *
Your answer
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ -θα σταλεί κωδικός εισόδου *
Your answer
Για την έκδοση τιμολογίου, παρακαλούμε συπληρώστε τα στοιχεία σας
Your answer
Registration Costs *
ΤΡΟΠΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1-. Τράπεζα Πειραιώς: ΙΒΑΝ GR54 0171 5580 0065 5814 1667 346
Δικαιούχος Ένωση Σηματούχων Εταιρειών.
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: WORLDIPDAY2019 ONOMA - ΕΠΙΘΕΤΟ - Κινητό τηλέφωνο. Για πάνω απο μία συμμετοχές μπορείτε να αποστείλετε τα ονόματα των συμμετεχόντων μέσω email στο info@esimet.gr
Σημείωση: Η καταβολή απο Τράπεζα Πειραιώς σε Τράπεζα Πειραιώς [ μέσω winbanking] δεν υπάρχει κόστος μεταφοράς / κατάθεσης. Από οποιαδήποτε άλλη μη συνεργαζόμενη τράπεζα υπάρχει κόστος μεταφοράς / κατάθεσης με το οποίο επιβαρύνεστε .
2-. Στα γραφεία της ΕΣΗΜΕΤ από Δευ-Παρ και ώρα 10:00πμ έως 13:00μμ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Πλήρης εξόφληση απαιτείται για την κράτηση της θέσης.
Αποστολή της απόδειξης κατάθεσης στο infoesimet@gmail.com ή στο viber/WhatsApp της ΕΣΗΜΕΤ: +30.6934709880 ή μεσω του chat room της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.worldipday.eu [on line 01/03/2019]
Η εγγραφή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης.
Επιτρέπεται η αλλαγή των ονομάτων των συμμετεχόντων χωρίς χρονικό περιορισμό από την ημέρα εγγραφής έως και 15 ημέρες ΠΡΙΝ την διεξαγωγή της διοργάνωσης. Το ίδιο ισχύει και για τις δικηγορικές εταιρίεςκαι εταιρίες διαμεσολάβησης.
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικά email για συνέδρια, ημερίδες κλπ ενημερώσεις από την ΕΣΗΜΕΤ -www.esimet.gr *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service