2. NOČNI TEK PORTOROŽ, sobota 13. oktober
Finale v seriji NOČNI TEK SLOVENIJA, bo tudi tokrat na obali. Ob zaključku prireditve bodo podeljena priznanja in nagrade absolutno najboljšim trem na krajšem teku 5 km in absolutno najboljšim petim na daljšem teku 10 km v ženski in moški konkurenci. Podelili bomo tud pokale in medalje zmagovalcem v 6 starostnih kategorijah tako v moški kot tudi ženski kategoriji. Cene startnin se upoštevajo na dan plačila le teh in so:

STARTNINA
POSAMEZNIK/DATUM 2.10. dalje in na dan dogodka
ODRASLI 24 EUR
OTROCI DO 14 LET 12 EUR

AKCIJE IN POPUSTI:
POPUST ZA 10+ ČLANSKE EKIPE je 10%
POPUST ZA 20+ ČLANSKE EKIPE je 15%
POPUST ZA 30+ ČLANSKE EKIPE JE 20%
POPUST ZA DRUŽINE 4 UDELEŽENCI IN VEČ JE 15%
Popusti se med seboj ne seštevajo. Cena za oba teka je ENAKA.

Startnino nakažete na TRR organizatorja:
ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Kocenova ulica 4, 3000 Celje,
TRR: 0510 0801 5479 349, odprt pri A BANKI , SKLIC: SI00 13102018, BIC ABANSI2X.
Če nakazujete za druge udeležence nam seznam javite na mejl: info@sportoroz.eu.

RAZPIS DOGODKA je na voljo TUKAJ: http://sportoroz.eu/razpis-nt/

Prijavnico pazljivo izpolnite spodaj, vzelo vam bo le nekaj minut časa. Preverite povratni mejl s podatki, ki ga dobite ob vpisu v prijavnico. Sistem deluje avtomatsko. Če slučajno povratnega mejla v 5 minutah niste dobili, izpolnite prijavnico še enkrat.

Veselimo se vašega prihoda na dogodek

Email address *
IME *
Your answer
PRIIMEK *
Your answer
MESTO *
Your answer
KLUB *
Your answer
DRŽAVA *
LETNICA ROJSTVA *
Your answer
SPOL *
DOLŽINA *
VELIKOST MAJICE *
PREŽIVETI ŽELIM CEL VIKEND NA OBALI *
ZA TEK SEM IZVEDEL: *
SPLOŠNA DOLOČILA. S prijavo tekmovalec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal v prijavnico resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in bo sodeloval na dogodku na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke tekmovalca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo tekmovalec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, pošiljanje ponudb in reklamnega gradiva pokroviteljev ter vabil na podobne dogodke. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve tekmovalca. Tekmovalcu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006). S klikom na "DA" se strinjaš s prijavo na dogodek. *
NOČNI TEK PORTOROŽ, TEK ZA UŽITEK
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.