Merenkulkija - kerro kokemuksistasi poikkeusolosuhteissa
Voit kertoa tämän hetkisen COVID-19 -tilanteen vaikutuksista tai aiemmista poikkeustilanteista työssäsi. Voit vastata alla oleviin kysymyksiin tai vain viimeisen kysymyksen "vapaa sana" -kohtaan. Voit kyselyn lopussa antaa yhteystietosi, jos niin haluat. Kysymme niitä mahdollista myöhempää tutkimus- tai julkaisukäyttöä varten.

Vastaamalla kyselyyn lisäät tietoa ja ymmärrystä merimiehistä ja heidän työstään. Kyselyn vastaukset tallennetaan Rauman merimuseoon. Tallennettu aineisto on jatkossa tutkijoiden käytössä ja museo voi hyödyntää sitä näyttelyissään ja muussa toiminnassaan.

Voit halutessasi lähettää myös valokuvia, äänitteitä, videoita, kuvakaappauksia tai aiemmin tehtyjä muistelutekstejä ja haastatteluita osoitteeseen keruu@rmm.fi. Lähetäthän vain sellaista aineistoa, jonka lähettämiseen sinulla on oikeus ja/tai lupa. Lähettämäsi aineiston tallentamiseksi tarvitsemme sinulta luvan aineiston arkistointiin ja aineiston käyttöön.

Lisätietoja kyselystä ja aineiston käytöstä antaa museonjohtaja Anna Meronen, meronen@rmm.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Mistä poikkeustilanteesta kerrot vastauksessasi? *
Required
Missä työtehtävässä toimit?
Miten poikkeustilanne vaikuttaa/on vaikuttanut työhösi?
Millaista ohjeistusta olet saanut poikkeustilanteen johdosta työnantajaltasi?
Ovatko poikkeusolot vaikuttaneet/vaikuttivatko työsi määrään? Miten?
Olitko varautunut mahdollisiin muutoksiin jollain tavalla etukäteen? Miten?
Millaista keskustelua poikkeustilanteesta käydään/käytiin työpaikallasi tai lähipiirissäsi?
Millaisia vitsejä tai huhuja olet tilanteesta kuullut? Miten suhtaudut niihin?
Miten arvelet tapahtumien vaikuttavan/vaikuttaneen työhösi tai työpaikkaasi tulevaisuudessa?
Vapaa sana
Taustatiedot
Vastaa kaikkiin, kiitos!
Ikäsi *
Sukupuolesi *
Miten pitkään olet ollut merenkulun ammatissa *
Yhteystiedot
Yhteystietojen antaminen on vapaaehtoista. Kysymme niitä mahdollista myöhempää tutkimus- tai julkaisukäyttöä varten. Yhteystietosi antamalla voit myös osallistua kirjapalkintojen arvontaan.
Nimi
Asuinpaikkakunta
Puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite
Lupa antamiesi tietojen käyttöön
Luovuttamiani tietoja saa tallentaa Rauman merimuseon kokoelmiin ja käyttää museon tutkimus-, näyttely-, julkaisu- tai yleisötyötoiminnassa. *
Required
Vastausten arkistointi ja käyttö
Rauman merimuseo käsittelee keruuaineistoon liittyviä henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) ja tietosuojalain (1050/2018) mukaisesti yleisen edun mukaisia arkistointitarkoituksia varten. Keruuaineisto, sen luettelointitiedot ja niihin liittyvät henkilötiedot säilytetään arkistointitarkoituksessa pysyvästi ja voidaan asettaa vapaasti käytettäväksi lainsäädännön sallimassa laajuudessa. Rauman merimuseossa aineistojen käyttäjiltä edellytetään Hyvän tieteellisen käytännön (TENK) noudattamista ja käyttäjät sitoutuvat toimimaan museon käyttöehtositoumuksen mukaisesti. Käsiteltäessä henkilötietoja yleisen edun mukaisia arkistointitarkoituksia varten tietosuoja-asetuksen mukaiset rekisteröidyn oikeudet eivät pääsääntöisesti sovellu.

Lisätiedot: TENK https://www.tenk.fi/sites/tenk.fi/files/Ihmistieteiden_eettisen_ennakkoarvioinnin_ohje_2019.pdf
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Rauman merimuseo. Report Abuse