SOL·LICITUD D'ESTADA FORMATIVA PER A PROFESSIONALS
Aquest formulari està adreçat a tots aquells professionals que volen fer una estada formativa a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida o altres centres de Gestió de Serveis Sanitaris
www.gss.cat
COGNOMS, NOM *
COGNOMS, NOM (en majúscules)
DNI / NIE *
CORREU ELECTRÒNIC *
CENTRE DE PROCEDÈNCIA *
En cas que hagis marcat 'altres', escriu el teu centre d'origen
En cas que hagis marcat 'atenció primària', escriu l'àrea bàsica
CATEGORIA *
En cas que hagis marcat 'altres', escriu la teva categoria
DISCIPLINA *
DESCRIPCIÓ DE LA PROPOSTA FORMATIVA
LLOC DE LA FORMACIÓ (entitat, centre, servei/unitat)
PERSONA DE REFERÈNCIA (tutor/a de la formació i dades de contacte)
Hores sol·licitades
Data prevista inici estada formativa *
MM
/
DD
/
YYYY
Data prevista finalització estada formativa *
MM
/
DD
/
YYYY
DESCRIURE L'INTERÈS I LA REPERCUSSIÓ ASSISTENCIAL
ACCEPTACIÓ DE LES BASES *
En presentar aquesta sol·licitud em comprometo a:
Required
ACCEPTACIÓ DE LES BASES *
En presentar aquesta sol·licitud em comprometo a:
Required
Condicions d'ús i tipologia de privacitat *
Consento que Gestió de Serveis Sanitaris tracti les meves dades amb la finalitat de gestionar la relació institucional de Gestió de Serveis Sanitaris derivades de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de Gestió de Serveis Sanitaris
Required
Informació bàsica de la protecció de dades
Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions de Gestió de Serveis Sanitaris"
Responsable del tractament: Direcció Gerència. Gestió de Serveis Sanitaris. Avinguda Rovira Roure 44, 25198 Lleida
Finalitat: gestionar la relació institucional de Gestió de Serveis Sanitaris derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de Gestió de Serveis Sanitaris.
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Gestió de Serveis Sanitaris. Avinguda Rovira Roure 44, 25198 Lleida) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web de http://www.gss.cat/ca/contacte . Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la http://salutweb.gencat.cat/ca/el_departament/proteccio-de-dades .
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy