Bestellen bier Loodsen Zeescouts Toxandria
De Loodsen van Zeescouts Toxandria verkopen hun eigen gebrouwen bier 'T Boeike om op eindreis te kunnen gaan. 't Boeike is een zwaar blond bier van 7.2 promille in een flesje van 33cl . Het is een uniek bier dat alleen door onze loodsen verkocht wordt. Hieronder vindt u alle mogelijkheden voor bestelling.

U kan ons heerlijk 't Boeike afhalen vanaf woensdag 30 december. Dit eerste afhaalmoment vindt plaats in de middag tussen 13u en 14u en in de avond tussen 17u en 18u. Na deze woensdag zullen alle afhaalmomenten plaatsvinden op zaterdag. Vanaf zaterdag 2 januari kan u dus uw bestelling afhalen in de middag tussen 13u en 14u en in de avond tussen 17u en 18u. Vanaf deze zaterdag zullen wij wekelijks op zaterdag aanwezig zijn op het Frac. Het is de bedoeling dat u binnen de maand uw bestelling komt afhalen. U hoeft op voorhand niet te laten weten op welk moment u uw bestelling komt afhalen.

Dit afhaalmoment vindt telkens plaats op onze uitvalsbasis aan 't Frac.Deze lokalen bevinden zich op slachthuisstraat 15c in Turnhout.

Twijfelt u nog om het bier te bestellen omdat u niet weet of het u zal smaken? U kan een enkel flesje bestellen en komen afhalen. Helaas moet u dit wel thuis consumeren aangezien wij geen café mogen organiseren. Wanneer u dit lekker vindt, kan u een grotere bestelling plaatsen en dit de volgende week afhalen.

U kan het geld storten op BE16 7360 7776 5974
Alvast bedankt en groetjes van de Loodsen!

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kan u terecht op ons mailadres: loodsen@zeescoutstoxandria.be
Email address *
Naam *
gsm-nummer
Een enkel flesje (€3)
Clear selection
Een Fourpack (€12)
Clear selection
Een sixpack (€17)
Clear selection
Een bak (€60)
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy