Prijavnica za "Get Into..." Erasmus+ razmjenu mladih
“Get Into…” je Erasmus+ razmjena mladih koja će se održati u periodu 17.2.-25.2.2018. u Newcastleu (UK), a uključit će 24 mladih (14-17 godina) iz tri europske zemlje: Hrvatske, Norveške i Ujedinjenog Kraljevstva. Sudjelovanjem u ovoj razmjeni mladi će razviti razvijati ključne kompetencije u poticajnom okruženju (npr. komunikacija na stranom jeziku) i naučit će nešto više o sebi kroz nova interkulturalna iskustva. Neke od projektnih aktivnosti su timski rad, debate, kreativne radionice i slično, a kroz njih će se obraditi aktualne teme poput kulturalnih različitosti, stereotipa, imigracije, ljudskih prava, problema s kojima se mladi susreću itd. Sudionici će također dobiti Youthpass certifikat koji služi kao potvrda o stečenim kompetencijama. Nakon povratka iz Newcastlea, mladi će provesti neke od aktivnosti u svojim lokalnim zajednicama.

Udruga Impress je partner na ovom projektu i na ovu razmjenu mladih poslat će 8 sudionika iz Bjelovarsko-bilogorske županije. Sudjelovanje na razmjeni mladih je besplatno, što znači da su troškovi smještaja, hrane i prijevoza pokriveni u sklopu Erasmus+ programa. Trenutno su otvorena još dva mjesta za mlade s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Ukoliko si mlada osoba (14-17 godina) zainteresirana za temu i upoznavanje novih ljudi te misliš da je ova prilika idealna za tebe, možeš se prijaviti putem ove prijavnice do ponedjeljka, 8.1. do 20 sati.

Ukoliko imaš neka pitanja vezana uz prijavu, projekt ili generalno o Erasmus+ programu, možeš poslati mail na dubravko@udruga-impress.hr

Ime i prezime *
Your answer
Mjesto stanovanja *
Your answer
Datum rođenja *
Your answer
Broj telefona/mobitela *
Your answer
Email adresa *
Your answer
Ukratko opiši zašto bi želio/željela sudjelovati na ovoj razmjeni mladih. *
Your answer
Jesi li dosad sudjelovao/la na nekim međunarodnim projektima? Ako da, ukratko opiši. *
Your answer
Imaš li iskustva u volontiranju? Ako da, ukratko opiši. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms