Tulevaisuuden tekijät Vaaleissa - ilmoittautumislomake
Tule mukaan vaalikevään mahtavimpaan viikonloppuun osaksi Demarinuorten porukkaa!

Tulevaisuuden tekijät Vaaleissa -koulutus järjestetään 08.-10.02.2019. Mikkelissä. Koulutuksessa pääset tapaamaan ihmisiä ympäri Suomen, kouluttautumaan poliittisiin asioihin ja oppimaan uutta. Tapahtumalla on myös mahdollisuus löytää itselleen paikka tai uusia mahdollisuuksia Demarinuorten toiminnasta.

Tapahtuma alkaa perjantaina 08.02. ja päättyy sunnuntaina 10.02. Tapahtuman hinta on 40 euroa/osallistuja ja 20 euroa/ensikertalainen*. Hinta sisältää majoituksen Visulahden lomakotitaloissa, ohjelman, viikonlopun ruokailut sekä matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

*Jäsen, joka ei ole aikaisemmin käynyt Demarinuorten tapahtumassa, saa itselleen -50% alennusta tapahtuman hinnasta. Jos siis harkitset Demarinuorten toimintaan mukaan hyppäämistä, saat itsellesi viikonlopun tutustumisen 20 eurolla!

TAPAHTUMAN OHJELMA

Tulevaisuuden Tekijät Vaaleissa - tapahtuman jälkeen olet kuunnellut ja halutessasi osallistunut keskusteluun poliittisista teemoista, kuullut muiden järjestöjen sekä poliitikkojen näkemyksiä vaaleista, saanut näkökulmia vaalien jälkeiseen aikaan sekä oppinut ständeilemaan ja kohtaamaan ihmisiä toreilla tai messuilla. Lisäksi olet virkistynyt Visulahden oheisaktiviteeteissa (kuten Vahakabinetin, ulkoilun ja vohvelibaarin merkeissä) ja päässyt tapaamaan huikeita tyyppejä ympäri Suomen!

Tarkemmin päiväkohtaisesta ohjelmasta lukee alla olevassa kuvassa. Olit sitten tämän kevään vaalien ehdokkaan kampanjatiimissä, kiinnostunut vaaleista ja Demarinuorten toiminnasta tai haluat itse tulevaisuudessa ehdokkaaksi, tämä viikonloppu antaa sinulle varmasti näkökulmia.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän lomakkeen kautta 18.1. mennessä ja varmista paikkasi tältä viikonlopulta! Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä varapuheenjohtaja Pinjalta tai Venlalta, yhteystiedot alla!

Pinja, pinja.perholehto@demarinuoret.fi, 0400596521 (Demarinuorten varapuheenjohtaja)

Venla, venla.kinnunen@demarinuoret.fi, 0407639032 (Demarinuorten järjestösuunnittelija)

Email address *
ILMOITTAUTUMINEN
Etunimi: *
Your answer
Sukunimi: *
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Syntymäaika (Esim. 01.02.1993) *
Your answer
Lähiosoite (Esim. Katutie 12 B 3) *
Your answer
Postinumero ja -toimipaikka (Esim. 00530 Helsinki) *
Your answer
Piirijärjestöni
Oletko käynyt aikaisemmin Demarinuorten valtakunnallisessa maksullisessa tapahtumassa? *
*Jäsen, joka ei ole aikaisemmin käynyt Demarinuorten tapahtumassa, saa itselleen -50% alennusta tapahtuman hinnasta. Tapahtumaksi lasketaan valtakunnallinen tapahtuma, jossa on ollut osallistumismaksu. Demarinuorten liittokokouksen osallistumishintaa ei lasketa mukaan.
Erityisruokavaliot ja mahdolliset allergiat
Your answer
Lähiomaisen nimi ja puhelinnumero *
Your answer
Mahdollinen huonekaveritoive
Majoitus tapahtuu lähtökohtaisesti 4-6 hh lomakotitaloissa 2 hengen huoneissa.
Your answer
Mahdollinen esteettömyyden tarve ja lisätiedot (esim. tapahtuman osallistumiseen vaikuttavat sairaudet tai tapahtuman ohjelmasta poikkeavat saapumis- ja lähtöajat jotka tiedät jo nyt)
Your answer
Käytännön informaatiota
Matkat koulutukseen tilataan keskitetysti Demarinuorten toimistolta myöhemmin erillisellä lomakkeella, joka lähetetään ilmoittautujille. Menemme tapahtumapaikalle tilausajobussilla Mikkelin Rautatieasemalta, bussi lähtee kello 18:30. Sunnuntaina palaamme myös yhteiskuljetuksella, joka on perillä Mikkelin rautatieasemalla klo 13:00.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 15.1. kello 15. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Alle kolme päivää ennen tapahtumaa peruuttaminen on mahdollista vain sairastodistusta vastaan. Muussa tapauksessa peritään 100%.

Tapahtuman matkaliput lähetetään sähköpostilla ja tekstiviestinä ennen matkaa. Osallistujakirje ilmoittautuneille lähetetään 17.1. Tapahtumalla noudatetaan Demarinuorten yhdenvertaisuusohjeistusta ja ohjeistus lähetetään osallistujille osallistujakirjeen yhteydessä.

Infoa tietosuojasta
Tapahtumaan sovelletaan Demarinuorten tapahtuma- ja vapaaehtoistoiminnan osallistujarekisterin selostetta. Selosteen voit lukea täältä: https://docs.google.com/document/d/1cq6bLt5bXRYJo0Z_YAtUmkXeBQrJqkj-MO1IX5Matn0/edit?usp=sharing

Tämän lomakkeen tiedot näkevät vain työryhmästarttia järjestävät työntekijät. Osallistujan erityisruokavaliot annetaan lisäksi tiedoksi tapahtumapaikan/ruokailun järjestäjän yhteyshenkilölle ilman eriteltyjä tunnistetietoja. Erityisruokavalioita sekä muuta huomioitavaa - kohdan tiedot hävitetään pysyvästi tapahtuman jälkeen, ja Demarinuoret eivät kerää terveyteen liittyviä tietoja.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Sosialidemokraattiset Nuoret ry.. Report Abuse - Terms of Service