Slik får du gratis energiråd
Studenter ved Universitetet i Agder står klar til å gi deg energiråd i boligen din om du bor i Arendal eller Grimstad. Studentene tar et tredagers energirådgiverkurs, før de kommer til deg. Alle studerer ved relevante studieretninger ved Universitetet i Agder, og har både interesse og viktig kunnskap om feltet. De er imidlertid ikke ferdigutdannede energirådgivere. Gjennom ordningen får de verdifull erfaring og praksis.

Studentene vil gi deg gode råd når det gjelder å prioritere konkrete tiltak i boligen. De vil gjennomføre en befaring og på bakgrunn av befaringen og samtale med deg lager de en kort rapport som beskriver potensialet for energisparing og kommer med konkrete forslag til energismarte tiltak som du bør gjennomføre.

Ca 50 boligere får gratis energirådgivning. Boligeiere velges ut etter "første mann til mølla"-prinsippet. Så meld deg på så snart som mulig og før 1. april. Du vil få tilbakemelding på om du har fått plass etter 1. april og energirådgivningen vil gjennomføres i perioden 8. april - 30. april. Studentene som er ansvarlig for rådgivningen vil ta kontakt med deg for å avtale nærmere tidspunkt. Du vil motta rapport fra studentene innen 1. mai, hvis ikke noe annet er avtalt.

Les mer om prosjektet på Naturvernforbundets nettsider: http://naturvernforbundet.no/energi/energisparing/de-vil-hjelpe-deg-a-spare-strom-article34680-123.html

Påmelding:
Påmeldingsfristen er 1. april. Du vil få tilbakemelding på om du har fått plass etter påmeldingsfristen har løpt ut.
Fullt navn:
Your answer
Adresse:
Your answer
Postnummer og -sted:
Your answer
Din e-post:
Your answer
Ditt telefonnummer:
Your answer
Når kan det passe for deg å få besøk av energirådgiverne?
Velg alle dager som passer.
Required
Spesifiser gjerne hvilket tidspunkt som passer best:
Required
Type bolig:
Boligens byggeår:
Ca årsperiode er tilstrekkelig:
Your answer
Har boligen vannbåren varme?
Dvs. sentralvarmeanlegg som gir varme via f.eks radiatorer eller gulvvarme.
Oppvarmingsløsning:
Required
Hvilke andre ting ved boligen studentene bør vite om?
Spesifiser her
Your answer
Godta vilkår for befaring:
Required
Disse står bak energirådgivningen:
Naturvernforbundet, Universitetet i Agder, studentforeningene Life og Bjelken, samt Arendal kommune og Grimstad kommune samarbeider for å kunne gi deg lavterskel energirådgivning. Husbanken støtter prosjektet økonomisk.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms