Jelentkezési űrlap  - Pajta tábor                                II. turnus   2023. június 26-30.                       
Kézműves és természetismereti  napközis tábor Szombathelyen, a Vasi Skanzenben

A Kerekerdő Alapítvány  huszonhatodik éve szervezi meg napközis táborát a Vasi Múzeumfaluban. Elsősorban azoknak a 7-10 éves kisiskolásoknak (és 6. életévüket betöltött bátor óvodásoknak) a jelentkezését várjuk, akik szívesen töltenének el egy, vagy több hetet ódon falusias környezetben. Rengetegféle szabadban megvalósítható játékkal várjuk a gyerekeket. Délelőttönként, játékos természetismereti programok lesznek a környező zöld területeken,  délutánonként kézműves foglalkozások sorjáznak.  Megismerkedhetnek a gyerekek a falu háziállataival, régi eszközökkel. Lehet íjászkodni és lovagolni is. Minden turnusban hagyományos élő hangszeres népzene segít ismerkedni a régi szokásokkal, dalokkal, táncokkal.

A Kerekerdő Alapítvány honlapján részletes leírást talál a táborokról (Programok – Környezeti nevelés – Táborok menüsor:  http://www.kerekerdo.org/html/termeszetrol_a_termeszetben.html ). Az Alapítvány facebook oldalán megtekintheti az előző évek táborainak fotóalbumait, videóit. A fényképek - fényképalbumok menüpontban több ezer képet lehet végignézni évek és táborok szerint albumokba rendezve. Itt: https://www.facebook.com/kerekerdoalapitvany/photos_albums


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Néhány fontos paraméter
A táborba reggel 7.00 és 9.00 között kell  megérkezni, és 18.00-ig kell távozni. Az előző évek tapasztalatai alapján egy turnusban 60 -70 gyermek vesz részt.  A foglalkozások  kis csoportokban valósulnak meg. A tábor valamennyi programja a Skanzen területén valósul meg.  Turnusonként 15-20 fős a lebonyolító stáb. Fontos a szerepe a középiskolás, és egyetemista diákoknak.

A táborban ebédet és uzsonnát biztosítunk. Ebédelni a Pásztor csárdába megyünk, az uzsonnát helyben fogyasztjuk.  Az étterem eddig jól vizsgázott a különböző diétás igények (glutén, laktóz, stb. mentes) kielégítésében. Az ilyen irányú igényeket majd az egészségügyi nyilatkozaton kérjük feltüntetni.  

A táborban való részvétel alapfeltétele a betöltött 6. életév. Az előző évek tapasztalatai alapján az egyes turnusokban a 8-10 éves gyerekek vannak többségben. A 6 évesek esetén ajánlott a nagyobb testvérrel való együttes részvétel.
Részvételi díj, kedvezmények
A tábor részvételi díja  52 000 Ft/fő/turnus

Határidőn túli jelentkezés és befizetés esetén  57 000 Ft/fő/turnus

Támogatói díj: 60 000 Ft/fő/turnus

rászoruló családok számára háromféle kedvezménytípusban tizenkétféle kedvezményt kínálunk. A kedvezményrendszer fő célja, hogy a szerényebb anyagi körülmények között nevelkedő gyermekek is részt tudjanak venni a kiválasztott táborban. Ezért a kedvezmény automatikus igénylése előtt kérjük mérlegelje, hogy az Ön esetében ez a rászorultsági helyzet valóban fennáll-e.

Határidőn túli (június 15.) jelentkezés és befizetés esetén 5000  Ft felárral kell számolni.

Támogathatja is a Kerekerdő Alapítvány tevékenységét és a kedvezményrendszer működtetését. Ezt szolgálja a támogatói díj. 

Az űrlap kitöltése előtt kérem tanulmányozza  a tábor részletes felhívását, különös tekintettel a kedvezményekre. Honlapunk: www.kerekerdo.org. Ha kérdése van e-mailen vagy massangeren keresse a Kerekerdő Alapítványt: kerekerdoalap@gmail.com!
A jelentkezés menete
Kérjük, hogy az adatlapot gyermekenként és turnusonként töltse ki!  Egy adatlapon több gyermeket ne szerepeltessen. 

Az adatlap kitöltése után a rendszer az Ön e-mail címére másolatot küld a feltöltött adatokról, ha a kitöltés sikeres volt. Kérjük keresse a visszajelzést, mert előfordulhat, hogy a levelezőrendszer a "spam" üzenetek közé rakja.  Ha hibát észlel a kitöltésben, e-mailben jelezze!

Az űrlap beérkezése után 3-4 napon belül e-mailen visszajelzést küldünk a jelentkezés elfogadásáról, és a részvételi díj befizetésének módjáról. Ha nem kap ilyet, jelezze e-mailen. A befizetést majd banki átutalással, illetve a bankba való befizetéssel várjuk.  

A befizetést követően e-mailen számlát küldünk, a befizető számára.

A tábor kezdete előtt legalább egy héttel megküldjük a táborban való részvétellel kapcsolatos részletes tájékoztatónkat, a kitöltendő egészségügyi nyilatkozatot,  az adatkezelési hozzájárulást.
Jelentkezési és befizetési határidő: június 15. 
A határidő után 5000 Ft felár ellenében lehet jelentkezni és befizetni!
Adatkezelés
A Kerekerdő Alapítvány kötelezettséget vállal arra, hogy  a jelentkezési eljárás során a táborozó gyermekekről és  hozzátartozóiról bekért személyes adatokat és egészségügyi információkat kizárólag a táborok megszervezésére és lebonyolítására, illetve a családokkal való kapcsolattartásra  használja. Az adatokat, az ellenőrző hatóságokon kívül  harmadik személy számára nem adja át.
Kép és hangfelvételek készülnek 
A táborok programjainak és eseményeinek dokumentálása céljából a tábor életéről  kép-és hangfelvételek (fénykép és videó), továbbá interjúk készülnek. Ezeken az Ön gyermeke is szerepelhet. A készült felvételek a Kerekerdő Alapítvány közhasznú tevékenységének széles nyilvánosság körében történő megismertetését is szolgálják. 
A Kerekerdő Alapítvány a fénykép- illetve videó felvételeket kereskedelmi célokra nem használja fel, azok kizárólag a közhasznú feladatok maradéktalan ellátását, és azok népszerűsítést szolgálja. 

Ha Ön nem járul hozzá ahhoz, hogy gyermeke a fenti célból készült felvételeken szerepeljen, ne jelentkezzen ebbe a táborba.
A gyermek neve: *
A gyermek lakcíme (a tábor alatti tartózkodási helye): *
A gyermek életkora (a tábor időpontjáig betöltött): *
A  szülő, kapcsolattartó, gondviselő  neve (aki a tábor ideje alatt gondoskodik a gyermekről): *
A szülő, kapcsolattartó, gondviselő telefonszáma (aki a tábor ideje alatt gondoskodik a gyermekről): *
KEDVEZMÉNYEK

A kedvezményrendszer fő célja, hogy a szerényebb anyagi körülmények között nevelkedő gyermekek is részt tudjanak venni a kiválasztott táborban. Ezért a kedvezmény automatikus igénylése előtt kérjük mérlegelje, hogy az Ön esetében ez a rászorultsági helyzet valóban fennáll-e.

A rászoruló családok számára háromféle kedvezménytípusban tizenkétféle kedvezményt kínálunk. Az alapkedvezményeket, a különleges kedvezményeket és a részletfizetési lehetőségeket. A három kedvezmény főtípus külön értelmezendő! A határidőig való befizetés esetén érvényesek. A három kedvezménytípusból, csak az egyik vehető igénybe. 

Amennyiben munkahelyi támogatásnak köszönhetően Önöknek jelentősen kedvezményes részvételre van lehetősége, a mi kedvezményeink már nem vehetők igénybe.


1.) Alapkedvezmények (A különleges kedvezményekkel és a részletfizetési lehetőségekkel együtt nem igényelhetőek. 
Összeadva maximum : 8 000 Ft/fő/turnus lehet):
*
Required
2.) Különleges kedvezmények: (nem adhatók össze és az alapkedvezménnyel és részletfizetési lehetőséggel együtt nem igényelhetőek). Különleges kedvezmény igénylése esetén az űrlap kitöltése után e-mail-ben is küldje el kérelmét. *

3.) Részletfizetési lehetőségek (más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe)

*
Munkahelyi kedvezmény
Clear selection
A munkahelyi  kedvezmény összege:
Az igényelt összes kedvezmény összege: (ha nem igényel kedvezményt jelölje 0-val az összeget) *
Az ön által kalkulált fizetendő részvételi díj összege
52 000 Ft - ból vonja ki a kedvezmények összegét!
Részletfizetési kedvezménynél 52 000 Ft.
*
A befizető adatai
A részvételi díj befizetését banki átutalással, illetve bankba való kp befizetésével várjuk. A befizetésről online számlát küldünk. A számla kiállítása céljából, a befizető beazonosíthatósága érdekében kérem írja meg, annak a személynek a nevét és címét, aki várhatóan a befizetést végzi (bankszámlatulajdonos neve)!
A befizető (bankszámla tulajdonos) neve: *
A befizető lakcíme *
Az étkezések tervezéséhez kérem jelezze, ha gyermeke valamilyen egészségügyi okból különleges étkezést igényel! *
Required
Hozzájáruló nyilatkozat 

A jelentkezés beküldésével, a  táborozó gyermek szülőjeként/törvényes képviselőjeként tudomásul veszem, hogy a Kerekerdő Alapítvány a jelentkezési eljárás során a táborozó gyermek személyes adatait és saját benyújtott személyes adataimat, a gyermek egészségi állapotára vonatkozó információkat a jelentkezési eljárással, illetve a táborozással kapcsolatban kezeli és felhasználja, a jogszabályokban meghatározott időtartamig megőrzi, valamint a Kerekerdő Alapítvány tevékenységét ellenőrző hatóságoknak átadhatja.

A jelentkezés beküldésével hozzájárulok, ahhoz, hogy a táborok programjának és eseményeinek dokumentálása céljából gyermekemről kép-és hangfelvétel (fénykép és videó), továbbá interjú készüljön, melyek a Kerekerdő Alapítvány tevékenységének széles nyilvánosság körében történő megismertetését is szolgálják.

Továbbá hozzájárulok,  a Kerekerdő Alapítvány, vagy az általa megbízott harmadik fél által a gyermekemről készült felvételek televíziókban történő sugárzásához, sajtóanyagokban történő közzétételéhez.

Hozzájárulok, ahhoz, hogy a  tábor alatt készült felvételek, a programmal kapcsolatos nyilvánosan elérhető internetes oldalakon (különösen, de nem kizárólagosan a Facebook, YouTube, Instagram felületeken és honlapokon) megjelenhessenek, valamint a Kerekerdő Alapítvány népszerűsítésével kapcsolatos tájékoztató és promóciós anyagokban és arculathordozókon (pl. kiadvány) televíziós és rádiós, valamint egyéb felületeken (pl. hirdetési felületeken) felhasználásra kerüljenek. 

A Kerekerdő Alapítvány a fénykép- illetve videó felvételeket kereskedelmi célokra nem használja fel, azok kizárólag a közfeladat maradéktalan ellátását, és  népszerűsítést szolgálja.

 Egyúttal kijelentem, hogy a közzé tett anyagok tekintetében semmiféle szerzői jogi, illetve szellemi tulajdonra vonatkozó jogokkal kapcsolatos követelésem nincs, és ilyennel a jövőben sem lépek fel. 

A hozzájáruló nyilatkozat elfogadása *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy