Galacursus
Wij als studentenvereniging AmsterDance vinden het erg leuk om een leuke galacursus voor iedereen te regelen.
Omdat niet iedereen weet wat wij te bieden hebben op het cursus gebied hebben wij alles voor jullie op een rijtje gezet zodat alles meteen duidelijk is.

Een standaard cursus duurt 1,5 uur waarin we 2 dansen geven, dit kunnen zowel 2 ballroom ( walz en quickstep ) dansen zijn als 2 latin dansen (chachacha en jive ) of een combinatie, 1 ballroom en 1 latin dans.
De kosten voor 1,5 uur en 30-50 man zijn 40 euro en voor 70-90 man 80 euro. Wij sturen 2 docenten naar een door jullie gekozen locatie met muziek en zij leren jullie de dansen.

Omdat een gala vaak een thema heeft is het leuk als de cursus aansluit met het gala, daarom is het handig om door te geven wat het thema is dan kunnen de docenten hun les daarop aanpassen als dat mogelijk is.
Graag zouden we ook willen weten waar jullie de cursus willen, het tijdstip en of jullie een geluidsinstallatie hebben waar wij een laptop of tablet op aan kunnen sluiten voor de muziek.

Als jullie zelf al een beetje een idee hadden wat voor dans jullie willen mogen jullie ook je voorkeur geven.

De dansen waaruit jullie kunnen kiezen zijn:

Ballroom:
- Engelse walz
- Quickstep

Latin:
- Chachacha
- Rumba
- Jive

Wil je alleen een demo kies dan de juiste optie van het formulier en we zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen.

Email address *
Gala *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.