NOU ALUMNAT 2020-2021
Estimades famílies.

Si voleu conéixer el nostre centre, parlar amb nosaltres o concertar una visita per a més endavant; podeu fer-ho a través del següent formulari sense cap compromís i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Ens haguera agradat trobar-nos i fer-vos partícips del centre en les Portes Obertes previstes. No ha sigut possible, però vos fem arribar una xicoteta mostra de la nostra manera de fer i de ser a través d'esta revista en lí­nia: portesobertes2020.escuelajardin.org

Mentrestant, si teniu qualsevol dubte o voleu comentar alguna qüestió, podeu enviar-nos un correu a escuelajardin@escuelajardin.org.

A través del correu que ens faciliteu al següent formulari, us informarem sobre els tràmits necessaris per a matrícula per al curs que ve. Moltes gràcies per la confiança i esperem conéixer-nos en persona molt prompte.

Us esperem!

#joemquedeacasa #totanirabe #lescolajardiacasa #connectem
Us esperem!

#joemquedeacasa #totanirabe #lescolajardiacasa #connectem
DADES DE L'ALUMNAT
Nom de l'alumnat
Curs on voldria matricular-se per al curs 2020-2021
DADES DE CONTACTE
Nom del pare, mare o representant legal
Telèfon
Correu electrònic
VISITA EL CENTRE
Ens haguera agradat trobar-nos i fer-vos partícips del centre en les Portes Obertes previstes. No ha sigut possible, però hem volgut fer-vos arribar una xicoteta mostra de la nostra manera de fer i de ser a través d'esta revista en lí­nia: portesobertes2020.escuelajardin.org
També podeu anar fent-vos una idea de l'Escola Jardí de l'Ateneu i dels seus projectes en curs a www.escuelajardin.org o al www.facebook.com/escolajardi/. Cuideu-vos i fins prompte!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy