Vier mee tijdens onze verjaardagstournee
Binnenkort viert Allez, Chantez! haar vijfde verjaardag met een heuse zangtournee in verschillende Vlaamse steden. Een hele week trekken de zangcoaches rond om iedereen die graag zingt te trakteren op een portie zorgeloosheid.

In de week van 17 tot 23 februari 2020 willen de zangcoaches elke dag minstens één groep zangliefhebbers samen laten zingen. In Gent, Kortrijk, Antwerpen en Leuven organiseert Allez, Chantez! zelf al enkele evenementen, maar nu krijgen ook lokale organisatoren de kans om tijdens de verjaardagsweek een zangsessie te boeken voor 100% zangplezier met de familie, de buurt, de school, de collega’s, … . Voor deze verjaardagstournee voorziet Allez, Chantez! een fikse korting op het boekingstarief. Alle opbrengsten van deze zangweek worden gebruikt om de kosten van de lokale zangwerkingen voor een heel zangjaar te betalen.

Met dit formulier geef jij aan dat jij onze zangcoaches tijdens de verjaardagsweek in huis wil halen. Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen onze medewerkers contact met je op.
Jouw naam *
Your answer
Jouw e-mailadres *
Your answer
Jouw telefoonnummer *
Your answer
Onze feeestkalender!
Op welk moment wil jij een zangsessie organiseren? *
Op bovenstaande afbeelding zie je welke momenten onze zangcoaches al 'bezet' zijn en waar ze zich op dat moment bevinden. Op alle andere momenten zijn onze zangcoaches nog beschikbaar.
Your answer
Op welke locatie wil jij een zangsessie organiseren? *
Your answer
Voor welke doelgroep wil jij een zangsessie organiseren? *
Your answer
Benodigdheden voor een zangfeest van Allez, Chantez!
Voor welke formule zou jij opteren?
Belangrijke voorwaarden
Met de opbrengsten van deze zangweek vergoeden we opnieuw de kosten voor de gratis zangsessies in onze lokale zangwerkingen. Om gebruik te maken van het kortingstarief moet je evenement voldoen aan onderstaande voorwaarden.
- De ticketverkoop van je evenement verloopt via Allez, Chantez!
- Je zet je in voor een bijkomende geldactie t.v.v. Allez, Chantez!, bijvoorbeeld door een betalende liedjesactie te organiseren, door met een spaarvarken geld op te halen bij je publiek, door een deel van de drankopbrengst met ons te delen, door een soepverkoop te organiseren, ...
Kan jouw evenement aan bovenstaande voorwaarden voldoen? *
Wil je nog een ei kwijt?
Your answer
Dankjewel voor je inschrijving!
Wij bekijken nu alle inzendingen en gaan puzzelen zodat we een schitterend verjaardagsprogramma kunnen samenstellen. Onze medewerkers nemen sowieso contact met je op. Mocht je niet kunnen wachten, dan kan je met al je vragen terecht op info@allezchantez.be.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toon & Loot. Report Abuse