Anmälan till förbundsmötet 2020
Välkommen till det historiska förbundsmötet som kommer att genomföras digitalt!

- - - OBS! Endast deltagare som ska rösta för sin klubb kan anmäla sig. - - -

På grund av den rådande pandemin har förbundsstyrelsen tagit beslutet att genomföra förbundsmötet digitalt. Gemensamt måste vi ta ansvar för att minska smittspridningen och därför inte resa från olika delar av landet för att genomföra förbundsmötet fysiskt på Bosön.

Förbundsmötet kommer att genomföras på Microsoft Teams, ett digitalt mötessytem som möjliggör deltagande utan att deltagarna behöver ha ett eget konto. Vi kommer tillsammans få ta oss igenom det digitala mötet och hjälpas åt för att säkerställa att alla är delaktiga i de beslut som tas. Instruktioner kring det digitala mötet kommer att publiceras på hemsidan under nästa vecka och skickas ut till mötesdeltagare efter sista anmälningsdag.

För att minimera riskerna med tekniska problem kommer endast ombud från klubbarna att få närvara i Teams-mötet, vi ser över möjligheterna att livestreama mötet för övriga intressenter. Förbundsstyrelsen uppmanar även alla klubbar att skicka så få ombud som möjligt (ett ombud kan representera flera röster) för att minimera riskerna med tekniska problem men att givetvis tillsammans inför mötet ha behandlat de ärenden som kommer att tas upp på förbundsmötet.
Då det i år är få motioner och propositioner samt inga inkomna nomineringar till förbundsstyrelsen kommer inga fördiskussioner att genomföras utan debatten kring de olika förslagen tas på det formella årsmötet.


Här hittar du all samlad information: https://www.svera.org/SVERA/forbundsmotet2020/

- - - OBS! Endast deltagare som ska rösta för sin klubb ska anmäla sig. - - -
Email *
SISTA ANMÄLNINGSDAG SÖNDAG 29 NOVEMBER 2020
Fullständigt för-/efternamn *
Telefonnummer *
E-postadress *
Vilken klubb kommer du vara ombud/rösta för? *
Känner du ett behov av en genomgång av hur det digitala mötessystemet Microsoft Teams fungerar? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy