Sponsoring Sint-Maartensstoet 2021
Beste Sint-Maartensvriend,
Beste sponsor,

Zoals aangegeven zullen het dit jaar nog geen Sint-Maartensfeesten zijn zoals we het gewoon zijn. Maar dat laat ons toe om alles vanuit een andere ooghoek te bekijken en nieuwe zaken te proberen. We zijn echter van 2 dingen zeker: Op vrijdag 5 november gaat onze traditionele Sint-Maartensavondwandeling door. En op zaterdag 6 november gaat de kindernamiddag door en zal voor de 40ste keer de Sint-Maartensstoet door het centrum van onze gemeente trekken.

Je leest het inderdaad goed: reeds voor de 40ste keer wordt de Sint-Maartensstoet georganiseerd. En een niet-onmisbare partner in dit verhaal zijn jullie, de sponsors.
Het Sint-Maartenscomité is jullie dan ook heel dankbaar voor de sponsoring van de voorbije jaren. Want zonder jullie zou de Sint-Maartensstoet niet mogelijk zijn.

Omdat de editie 2021 nog geen normale editie zal zijn, zal er ook geen normale sponsorronde zijn en kunnen we jullie jammer genoeg nog niet verwelkomen op het VIP-gebeuren. Toch willen we graag ook dit jaar iets voor jullie betekenen. Daarom bieden we uitzonderlijk één sponsorformule van € 100. Wenst u deze schijf van € 100 meermaals te sponsoren, dan kan dit ook.

Per sponsorschijf van € 100, bieden wij u het volgende in ruil:
- logo in onze programmafolder die verdeeld wordt in Ardooie en Koolskamp
- 1 gratis drankkaart
- mogelijkheid om 2 kaarten van de avondwandeling aan te kopen voor de start van de voorverkoop. (IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OMWILLE VAN DE START VAN DE ONLINE KAARTENVERKOOP)

VIA DIT FORMULIER KAN JE JE SPONSORAANVRAAG DOORSTUREN.
Het doorgeven van de sponsoring kan tot en met zondag 12 september. Omwille van praktische redenen kunnen we nadien geen sponsoring meer aanvaarden en kunnen er geen kaarten voor de avondwandeling aangevraagd worden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Hou onze website in de gaten voor de verder bekendmaking van het programma. We hopen u te mogen ontmoeten op de 40ste Sint-Maartensstoet!

Vriendelijke groeten
Het Sint-Maartenscomité
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy