Sponsoring Sint-Maartensstoet 2022
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Na 2 moeilijkere corona-jaren, stelt het Sint-Maartenscomité Ardooie vzw met dit schrijven graag de 41ste editie van de Sint-Maartensstoet te Ardooie voor. Het Sint-Maartensfeest is ondertussen uitgegroeid tot een groots feestweekend voor jong en oud:

** Vrijdagavond is er een heuse avondwandeling, waar jong en oud op landelijke plaatsen in Ardooie worden getrakteerd op lekkers en zoet met optredens van dans, toneel of zang.

** Zaterdagnamiddag staan de kinderen centraal: we bieden een (gratis) kindernamiddag aan waar Sint-Maarten hen persoonlijk komt plezieren met een bezoekje.

** Zaterdagavond trekken diverse verenigingen met of zonder praalwagens door de straten om trots en vol overgave hun acte de présence te brengen. Tussenin geniet men op diverse plaatsen van overweldigende straatanimatie. Na de stoet is er choco- en koekenbedeling voor de kinderen. In de feesttent start ’s avonds een echt volksfeest. Om 21u is er een grandioos muzikaal vuurwerk en gaat het feesten verder tot in de kleine uurtjes.


Aan al deze activiteiten hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Het budget van het volledige weekend is ondertussen opgelopen tot ongeveer 75.000 euro. Onze inkomsten beperken zich tot de kaartenverkoop van de avondwandeling, de drankverkoop in de tent en een jaarlijkse subsidie van de gemeente. Helaas is dit alles niet voldoende om alle kosten te dekken.

In het verleden kon het Sint-Maartenscomité rekenen op tal van sponsors van binnen en buiten Ardooie. Daarom doen wij ook graag op u een beroep. Als u het Sint-Maartensgebeuren op één of andere manier genegen bent, dan kunt u ons steunen.

In de sponsorbrochure die u ontving vindt u verschillende pakketten. Er is een pakket voor ieders budget. Wij bieden onze sponsors uiteraard ook zoveel mogelijk terug, gaande van publiciteit in ons sponsorboekje tot een verzorgd VIP-arrangement.

Via dit formulier kan je je sponsoring doorgeven...

We willen je alvast van harte bedanken!

Vriendelijke groeten
het Sint-Maartenscomité

Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy