INSCHRIJFFORMULIER DANSLESSEN (BINDEND)
U kunt dit formulier invullen als u uw kind direct wilt inschrijven voor de reguliere lessen. Dit betekent dat u ZONDER proefles gelijk in een reguliere les wordt geplaatst (indien er plek beschikbaar is en geen sprake is van wachtlijst voor de groep/dag/locatie van uw voorkeur). Deze inschrijving is BINDEND tot wederopzegging.
Wilt u toch een proefles, zie onze website voor proefles data en het Proeflesinschrijfformulier.

Mocht u nog vragen hebben over de lessen dan kunt u natuurlijk een email sturen naar info@evites.nl en/of administratie@evites.nl.

Met vriendelijke groet,

EVITES Ballet & Dansschool

Voornaam cursist *
Your answer
Achternaam cursist *
Your answer
Geslacht *
Huidige leeftijd cursist *
Your answer
Geboortedatum cursist *
Wij zullen deze gebruiken om uw kind tijdig naar een volgende cursus te kunnen overplaatsen (natuurlijk altijd in overleg met u!)
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Toevoeging
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Ouder/verzorger - Voornaam *
Your answer
Ouder/verzorger - Achternaam *
Your answer
Relatie tot cursist *
Mailadres ouder/verzorger *
Op dit mailadres ontvangt u van ons de inschrijvingsbevestiging en/of informatie met betrekking tot de lessen. Geeft u aub een mailadres op waarop u goed bereikbaar bent.
Your answer
Telefoonnummer ouder/verzorger (mobiel nummer) *
Op dit nummer wordt contact met u opgenomen bij vragen of spoed, geeft u aub alleen het telefoonnummer op waarop u goed bereikbaar bent.
Your answer
Alternatief contact - Achternaam
Your answer
Alternatief contact - Voornaam
Your answer
Alternatief mailadres
Wanneer u dit veld invult, zult u ook op dit email adres de inschrijvingsbevestiging en de inroostering in de les(sen) ontvangen. Ook kunt u hier eventueel een alternatief email adres opgeven, let wel op dat u op dit adres ook mails van Evites zult ontvangen.
Your answer
Alternatief (mobiel) telefoonnummer
Your answer
Cursus *
Voor welke cursus wilt u uw kind inschrijven? Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging per email. Indien de gekozen les vol zit, zullen wij u berichten over de wachtlijst voor de gekozen groep en zullen wij u een alternatief voorstel doen.
Voorkeur lesdag *
Zie onze website voor het uitgebreide lesrooster. Hierin kunt u de locatie, dag en tijdstip van de verschillende cursussen terugvinden.
Voorkeur locatie *
Zie onze website voor het uitgebreide lesrooster. Hierin kunt u de locatie, dag en tijdstip van de verschillende cursussen terugvinden. Ook vindt u hier de route en locatiegegevens. Wij zullen proberen de cursist in te roosteren naar de opgegeven voorkeurslocatie, maar helaas kunnen wij dat niet garanderen. Onze locaties zijn niet meer dan 10 minuten van elkaar verwijderd.
De contributie is alleen voor de reguliere lessen. In de contributie zitten niet de uitvoeringen, kostuums, etc. opgenomen. Uitvoeringen zijn voor de kinderen leuk, zij kunnen laten zien wat zij geleerd hebben, alleen kunnen wij niet alle leerlingen alleen begeleiden. Daarvoor hebben wij uw hulp nodig ( 1 a 2 x per jaar). Hieronder kunt u aangeven welke vrijwilligerstaak u zou willen doen voor Evites. *
Required
Hieronder vindt u IDeal Link voor uw toestemming voor automatische incasso van eenmalige inschrijfkosten van 15 euro. *
Uw automatische incasso wordt daarna automatisch omgezet naar het tarief conform de reguliere les naar keuze. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging per email met de inroostering van de cursist.
Betaling Inschrijfgeld *
Required
Overige opmerkingen? bijv. danservaring
Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen? Schrijft u bijvoorbeeld een broertje of zusje in of voor een extra lesuur, geeft u dit dan hier aan zodat wij u een juiste factuur kunnen sturen. Of heeft u nog dingen waar de docent rekening mee moet houden, dan kunt u dat hier opgeven.
Your answer
Gebruik foto- & filmmateriaal *
Kunt u aangeven of u akkoord gaat met het gebruik van foto- en filmmateriaal van uw kind op de site en social media.
Required
Waar/hoe heeft u ons gevonden? *
Graag horen wij waar u ons heeft gevonden zodat wij onze PR & Markerting verder kunnen verbeteren.
Algemene voorwaarden *
Met het insturen van dit inschrijfformulier gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden zijn te vinden en te downloaden van onze website: http://www.eviteskids.nl/over/algemene-informatie-voorwaarden/
Required
Nieuwsbrief *
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service