FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
JORNADES DE GRATITUD. PER UNS PAISATGES VIUS I VIABLES.
Dies: Dilluns 14 i dimarts 15 d'octubre
Lloc: El Molí de l'Oli, La Pobla de Segur

Les Jornades de Gratitud Pallars sorgeixen de la inquietud d’un grup de persones compromeses amb la terra, i amb la voluntat de generar xarxa i complicitat entre projectes i iniciatives amb valors similars, tan si aquests provenen de l'administració pública, com si són projectes empresarials, o iniciatives ciutadanes sense ànim de lucre.

A partir d'aquí, us convidem a fer la preinscripció a les Jornades de Gratitud Pallars. Una preinscripció que us sol•licita compensar les emissions del vostre viatge i estada al Pallars, així aquest cop les vostres emissions seran ben compensades ja que els diners recaptats es reinvertiran en la conservació i regeneració dels nostres paisatges i alhora ens permetrà crear un espai de reflexió, diàleg i coneixement.

Per altra banda, des de l'organització s'ofereix un àpat tan dilluns com dimarts al mateix Molí de l'Oli a base de productes de proximitat que tindrà un cost de 15 € i que permetrà gaudir d'un espai distès on fer xarxa entre els assistents en un context més amè. El cost del dinar l'haurà d'assumir cadascú. Us demanem que els qui estigueu interessats en quedar-vos, que ho concreteu al formulari, i el pagament es farà en metàl·lic el mateix dia a l'arribar.

Gràcies!
Dades personals
Per consultar la nostra política de privacitat, entra a l'enllaç següent: https://www.gratitudpallars.cat/politica-privacitat/
Nom i cognoms: *
Correu electrònic: *
Telèfon de contacte *
Vens en representació d'alguna organització? *
En cas que si, de quina entitat / l'administració / empresa formes part? *
Jornades
Per tal de poder preveure el número de participants i poder realitzar la millor organització possible, ens aniria bé saber...
Quins dies assistiràs a les jornades? *
Et quedaràs a dinar? (el dinar té un cost de 15 € que es pagarà en metàl·lic a l'arribar) *
Desplaçament
Per tal de generar el mínim impacte ambiental, us proposem que (en cas que el vostre lloc d'orígen ho permeti) mireu les opcions per desplaçar-vos a les jornades en transport públic:
- Tren des de Lleida: http://lleidalapobla.fgc.cat/linies-i-horaris
- Bus des de Barcelona: https://www.alsa.es/ca/home

Si veniu amb cotxe i esteu disposats a compartir el vehicle per aprofitar les places, responeu a continuació i en cas que alguns de vosaltres pugueu coincidir amb el trajecte, us posarem en contacte.
Estic interessat/da en compartir cotxe:
Clear selection
Vinc des de:
Dono consentiment per donar les meves dades de contacte a altres persones que facin un trajecte similar per anar a les jornades:
Clear selection
Compensació
Tal i com us avançàvem al principi, el cost de les jornades és la compensació de la petjada de carboni que suposa per a cadascú el desplaçament i l'assistència a les mateixes.
Per calcular aquest cost i també per conèixer els espais on es pot compensar la vostra petjada, entreu a l'enllaç següent: https://www.gratitudpallars.cat/compensa-petjada-carboni/
Només us comportarà 2 minuts!

La vostra inscripció es farà efectiva en el moment que realitzeu la vostra compensació.
En el període d'uns dies des del pagament, us enviarem un correu de confirmació amb els detalls de les jornades.
Altres
En cas que tinguis algun comentari, el pots fer a continuació o escriure un correu electrònic a silvia@montanyanes.net
Moltes gràcies pel vostre interès!
Us esperem el dilluns 14 i dimarts 15 d'octubre al Molí de l'Oli, a La Pobla de Segur.
Per uns paisatges vius i viables!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy