VINE A LA RESTART PARTY
El proper dissabte, 8 de Maig, de 10.30h a 13.30h, al Centre d'Art Contemporani de Fabra i Coats (C/Sant Andrià, 20 - Barcelona), dins del marc del Programa d'Activitats "Coses que fan coses", tindrà lloc una Restart Party on un grup de voluntaris i voluntàries amb habilitats tècniques ajudaran a les participants a reparar els aparells electrònics espatllats.
* Omple un formulari per cada aparell que vulguis reparar.
* Et demanem dades personals només per posar-nos en contacte amb tu en cas de necessitat o per avisar-te en cas de cancel·lació.
* Degut a la seva complexitat i dificultat, preferim no intentar reparar càmeres fotogràfiques o impressores.

El próximo sábado 8 de mayo, de 10.30h a 13.30h, en el Centre d'Art Contemporani de Fabra i Coats (C/Sant Andrià, 20 - Barcelona), dentro del marco del Programa de Actividades "Cosas que hacen cosas", tendrá lugar una Restart Party donde un grupo de voluntarios y voluntarias con habilidades técnicas ayudarán a las participantes a reparar los aparatos electrónicos estropeados.
* Completa un formulario por cada aparato que quieras reparar.
* Te pedimos datos personales sólo para ponernos en contacto contigo en caso de necesidad o para avisarte en caso de cancelación.
* Debido a su complejidad y dificultad, preferimos no intentar reparar cámaras fotográficas ni impresoras.
Email *
Nom / Nombre / Name *
Cognoms / Apellidos / Surname *
Telèfon / Teléfono / Telephone *
Tipus d'aparell avariat / Tipo de aparato estropeado / Type of damaged device *
Marca de l'aparell / Marca / Brand *
Model de l'aparell / Modelo / Model *
Antiguitat de l'aparell (Anys) / Antigüedad del aparato (Años) / Age of device (Years) *
Símptomes de l'avaria / Síntomas de la avería / Symptoms of damage *
(És per entendre quin tipus d'avaria té. Explica'ns si no escalfa,o no s'encèn, o té la pantalla trencada,...) / (Es para entender qué tipo de avería tiene. Explícanos si no se enciende, no se calienta, tiene alguna parte rota, etc...) / (This is to understand what kind of damage it has. Explain us if it doesn't start up, if it doesn't get hot, or has something broken...)
Horari / Horario / Timetable (Escull una franja horària per ser atés/a a la Restart Party. Ens posarem en contacte amb tú en cas que no hi hagi lloc a l'hora escollida, per tal de proposar-te una franja horària alternativa. La distribució es farà per ordre d'inscripció). *
Nota
Intentarem ajudar-te en la reparació en la franja horària acordada però tingues en compte que les reparacions són una mica imprevisibles, així que si véns una mica abans potser ja et podem atendre, o potser pel contrari t'has d'esperar una mica. Mentrestant pots aprofitar per mirar i aprendre del que fan els altres.
ADVERTIMENTS TÈCNICS / ADVERTENCIAS TÉCNICAS / TECHNICAL WARNINGS
En cas que sàpigues que el tipus d'averia requereix la substitució d'algún component o peça (pantalla de móvil trancada, etc...), et recomanem que portis un recanvi de la peça a la RP per tal de fer la substitució ajudat/da pels reparadors/es. || En caso que sepas que el tipo de avería requiere la sustitución de algún componente o pieza (pantalla de móvil rota, etc...), te recomendamos que traigas el recambio de la pieza a la RP para hacer la sustitución ayudado/a por los/las reparadores. || In case you know that the type of damage requires the substitution of some component or piece (mobile phone's broken screen, etc...) we reccommend you to bring a spare piece to make the substitution with repairers' help.
ADVERTIMENTS SANITARIS/ ADVERTENCIAS SANITARIAS / HEALTH WARNINGS
Degut a la situació de pandèmia mundial per la Covid-19 caldrà que durant tota la teva estada a l'esdeveniment portis ben posada la teva mascareta (que tapi nas i boca) i en la mesura del possible mantinguis la distància de seguretat amb la resta de persones.
AVÍS LEGAL / AVISO LEGAL / LEGAL NOTICE
Responsable: Associació Restarters BCN - CIF: G67150102 Dir. postal: C/Bolívia, 340. Local 3. 08019 Barcelona - Correu-e: restartersbcn@gmail.com


* En nom de l'associació Restarters BCN, tractem la informació que ens facilita només amb la fi de prestar-li, de la millor manera possible, el servei de Restart Party al que vol assistir. Les dades proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb els nostres registres d'activitat. Les dades no es cediran a tercers llevat que existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si Restarters BCN estem tractant les seves dades personals i per tant té dret a accedir a les seves dades, rectificar dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades no siguin necessàries.

* En nombre de la Asociación Restarters BCN tratamos la información que nos facilita con el fin de prestarle, de la mejor manera posible, el servicio de Restart Party al cual quiere asitir. Los datos proporcionados se conservarán durante el tiempo necesario para cumplir con nuestros registros de actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en Restarters BCN estamos tratando sus datos personales y por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios.

* On behalf of the Restarters BCN Association we treat the information you provide us in order to give you, in the best possible way, the Restart Party service to which you want to attend. The data provided will be kept for the time necessary to comply with our activity records. The data will not be transferred to third parties except in cases where there is a legal obligation. You have the right to obtain confirmation on whether Restarters BCN is treating your personal data and therefore you have the right to access your personal data, rectify inaccurate data or request its deletion when the data is no longer necessary.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy