FORMA E APLIKIMT PËR TRAJNIME
Lusim kandidatët të cilët shprehin interesimin e tyre për të qenë pjesë e trajnimit "Dizajn Grafik: Illustrator CC - niveli bazik/avancuar" të plotësojnë formularin në vazhdim me të dhëna të sakta. Pasi të aplikoni, ju lusim të paraqiteni në ambientet e Kolegjit Europian të Kosovës për të plotësuar kontratën, aplikacionin dhe realizuar pagesën në mënyrë që të finalizoni aplikimin e juaj.

KOSTO E TRAJNIMIT DHE INFORMATA RRETH PAGESËS.
Trajnimi në total kushton 199€ (Mundësi pagese deri në 12këste / STARCARD). Kandidatë i regjistruar konsiderohet vetëm kandidati i cili realizon regjistrimin duke plotësuar aplikacionin, kontratën dhe obligimet financiare. Në çmim janë të përfshira: materialet praktike të trajnimit, vizitat studimore, mysafirët folës dhe rreth 50 orë të trajnimit përgatitor praktikë dhe teorik, testi dhe certifikata.

Pagesa bëhet në TEB bankë, në llogarinë bankare të “Kolegji Europian i Kosovës” me nr.llogaris: 20-11-0000937177-54 apo në ambientet e Kolegjit Europian të Kosovës nga data e shpalljes deri më 15 Maj 2017.

Për informata shtesë ndihuni të lirë të na vizitoni: Kolegji Europian i Kosovës, rr. Gustav Mayer nr.19 (Afër Albit tek Parku i Qytetit) apo na kontaktoni në: +381 38 22 28 28, +377 44 97 28 28, +386 49 87 28 28, info@eck-edu.org

Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Email Adresa *
Your answer
Nr. kontaktues *
Your answer
Vendi *
Your answer
Profesioni *
Your answer
Kompania/Institucioni/Universiteti *
Your answer
Grupi për të cilin aplikoni *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of European College of Kosovo. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms