Prijava za obuku za programere u Zrenjaninu
Kompanija Vega IT organizuje besplatnu obuku za studente računarskih smerova (informacione tehnologije, informacione tehnologije - softversko inženjerstvo, menadžment informacionih tehnologija i informatika i tehnika u obrazovanju) kako bi im pomogla da prošire svoje znanje iz oblasti programiranja. Rok za prijave je do utorka 26. marta (ponedeljak 25. mart je poslednji dan za prijave). Obuka će se održati u prostorijama ove kompanije u Zrenjaninu od 15. aprila u trajanju od mesec dana. Testiranje za obuku će se održati na Tehničkom fakultetu "Mihajlo Pupin" Zrenjanin u malom amfiteatru u petak 29. marta od 10 časova. Ukoliko se popuni kapacitet u ovom terminu, postoji mogućnost organizovanja dodatnog termina istog dana, na istom mestu u 12h. Testiranje je vremenski ograničeno u trajanju do 90 minuta. Molimo sve zainteresovane da popune prijavu. Na testiranje će biti pozvani oni kandidati koji studiraju na navedenim smerovima na 3. ili 4. godini TFZR ili su završili jedan od navedenih smerova navedenog fakulteta. Promocija obuke će se održati 18. marta od 11h do 12h u malom amfiteatru TFZR. Plan obuke možete pogledati ovde: https://drive.google.com/file/d/1RDSu4CE-S0mrX7Qha3-zwnlqCpdz5BzW/view?usp=sharing. Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo vas da nam se javite na email peopleops@vegait.rs.
Upiši svoju email adresu *
Ime i prezime *
Koja si godina studija Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu? *
Ukoliko si na predhodno pitanje izabrao/la opciju nešto drugo, molimo te da nam to obrazložiš u dodatnom komentaru na kraju forme
Na kom si smeru? *
Ukoliko si na predhodno pitanje izabrao/la opciju neki drugi smer, molimo te da nam to obrazložiš u dodatnom komentaru na kraju forme.
Zakači svoj CV (ukratko opiši svoje znanje, iskustvo, interesovanja i prosečnu ocenu) *
Required
Dodatni komentar
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vega IT Sourcing DOO. - Terms of Service