Ilmoittautuminen 5.-6.4. Tampereen tapahtumiin
Tarkemmat tiedot tapahtumista: http://www.luomuliitto.fi/tapahtumia2018/

Majoituksen kukin varaa itse tarvittaessa. Majoituskiintiö tunnuksella ”Luomuliitto” 28.3. asti Scandic Tampere Koskipuistossa. Varaukset: puh. 03 4108 1626 tai 020 081 800. Alennushinnat: 79 e 1 hh, 98 e 2 hh.

Sähköpostiosoitteesi *
Your answer
5.4. Ravinteiden kierto -seminaari
5.4. Lisää kannattavuutta luomuerikoiskasvien tuotantoon - ilmoittaudun
Aloitus klo 14 yhdessä salissa, sitten jakaannumme ryhmiin:
5.4. Luomuillallinen, Suomalainen klubi
ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT. Puutarhakatu 13, Tampere. Hinta 30 e. Kukin voi hankkia lisäksi mieleisiään juomia. Maksu paikan päällä. Varauksen perumisia otetaan vastaan 28.3. asti (luomuliitto@luomuliitto.fi). Sen jälkeen varausta ei voi perua, vaan 30 e on maksettava (lasku tulee sähköpostilla). Tarvittaessa varauksen voi siirtää toisen henkilön nimiin ilmoittamalla asiasta paikan päällä Luomuliiton Susann Rännärille. ** Jatkot legendaarisessa Paapan kapakassa (Koskikatu 9), jossa myös live-musiikkia klo 21.
6.4. Järjestöpäivä - ilmoittaudun
Kerro tässä ilmoittautuvasi ja ilmoita luomuyhdistys, jossa olet jäsenenä tai johon olet kiinnostunut liittymään. Tai kerro, jos olet Luomuliiton suorajäsen. Ilmoittautumattakin voi osallistua, mutta silloin ei saa ennakkotietoja jne.
Your answer
6.4. Luomuliiton kevätkokous - ilmoittaudun
Jos olet jonkin yhdistyksen virallinen kokousedustaja, ilmoita se kohdassa "Muu". Ilmoittautumattakin voi tulla, mutta HUOM. kahvitukseen ei silloin tule osallistua ja kokousmateriaaleja ei saa etukäteen.
Ruokavaliosi
Kysytään Luomuillallista ja/tai Kevätkokouksen kahvitusta varten. Muut ruokailut ja kahvitukset kukin voi hankkia itse Ravintola Ziberiasta: http://www.juvenes.fi/fi-fi/ravintolatjakahvilat/henkil%C3%B6st%C3%B6ravintolat/ziberia.aspx
Your answer
Työnkuvasi / mitä toivot osallistuessasi tapahtumaan?
Your answer
Terveisiä / toiveita tapahtumiin liittyen
Voit kertoa myös muita terveisiä Luomuliittoon / Luomulehdelle
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms