Funktionärsanmälan Lilla Södertäljehoppet
Gillar du fart och fläkt? Anmäla dig som funktionär till ponnysuccén Lilla Södertäljehoppet den 29 september-1 oktober. Det kommer bli en fartfylld helg med många skratt för alla inblandade.

Alla funktionärer får fritt inträde till lördagens ryttarmiddag samt ett eget funktionärsarmband. Är du funktionär hela dagen ingår frukost, lunch och middag - och självklart fika!

Fyll i dina uppgifter och vilka tider du är tillgänglig som funktionär så kommer du med i funktionärsschemat. Tänk på att vara på plats ca 30 minuter innan ditt funktionärspass börjar. Bra att veta är också att en tävlingsdag brukar vara slut senast kl 22.00 på kvällen.

PS. Är du 9-13 år? Glöm då inte att du måste ha målsmans tillstånd för att få vara funktionär och att du inte får utföra alla funktionärsuppgifter. Det är viktigt att du anger målsmans kontaktuppgifter. Uppgifter du får göra är t.ex. hämta och lämna startlistor, mocka på parkeringen, hålla rent och snyggt på anläggningen, hämta fika och andra roliga saker som verkligen uppskattas av alla på anläggningen.

Vi ses på Lilla Södertäljehoppet!

Lilla Södertäljehoppet 29 september-1 oktober
För- och efternamn
Your answer
Ålder
Your answer
E-postadress
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Vilken funktionärspost vill du ha?
Required
Ange tiden du är tillgänglig som funktionär
Required
Lämna ett meddelande till tävlingsledningen här:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms