Inscripció al training "Education for social change"
Hola MONIS!!!

El Centre Kurt Löwenstein de l’entitat SJD-Die Falken d’Alemanya és l’entitat que organitza la Summer School, la Winter School i la Queer Easter, entre altres activitats. Fa més de 20 anys que organitza tot tipus de seminaris que fomenten la reflexió, l’activisme i la solidaritat internacional amb l’objectiu de transformar la societat.

Actualment estan creant un nou grup de persones formadores que seran les que facilitaran les futures activitats de la casa (Winter School 2019-2020) i han organitzat un training course especial per per aprendre com dissenyar i dinamitzar processos educatius en un entorn internacional. Està obert a totes les persones interessades en aprendre del tema.

Quan? del 5 a l’11 d’octubre 2019
On? Kurt Löwenstein Education Centre, a prop de Berlín (Alemanya)
Qui? Participants de IUSY, YES i IFM-SEI
Idioma de treball? Anglès
Cost? 70 euros per persona participant + vols. Hi ha rembolsament de vols depenent de les persones que Esplac envii, però pot arribar als 100 euros per persona màxim. Per més informació contactar amb internacional@esplac.cat
Termini de la inscripció? 20 setembre


Amb aquest qüestionari volem saber una mica de la teva motivació per a participar d'aquesta formació així com saber com compartiries l'experiència per a què tingui un major impacte en el teu esplai i la resta d'Esplac.

Gràcies per la vostra col·laboració!
Email address *
Nom i Cognoms: *
Your answer
Pots marcar amb tot el que t'identifiques? *
Data de naixement: *
MM
/
DD
/
YYYY
Correu electrònic: *
Your answer
Nivell d'anglès: *
No pateixis si el teu nivell no és alt. Procurarem que en el grup final hi hagi participants amb nivell suficient com per a què entre tots i totes pugueu comprendre el més important.
Telèfon de contacte: *
Your answer
Esplai al que pertanys: *
Your answer
Sector: *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Esplais Catalans. Report Abuse - Terms of Service