Trajnim “Menaxhim, Distribucion, Shitje me Shumicë dhe Pakicë”
Kolegji Universum për herë të parë në Kosovë në bashkëpunim me kompanitë më me renome në vend ka krijuar "Akademia e Punësimit" përmes të cilës pjesëmarrësit ndjekin trajnim profesional dhe fitojnë mundësi reale punësimi në kompanitë partnere të akademisë.

Në bazë të kërkesave të kompanive partnere është hapur thirrja për trajnim në “Menaxhim, Distribucion, Shitje me Shumicë dhe Pakicë”. Trajnimi do të mbahet nga ekspertë të industrisë, si dhe bashkëpunëtorë nga kompanitë më të rëndësishme në vend. Punësim i GARANTUAR pas përfundimit të trajnimit. Nxito, vendet janë të limituara.

Trajnimi do të ndahet në katër module. I cili do të përmbajë 30% teori dhe 70% demonstrim praktik. Përfshin total 30 orë, dhe do të mbahet 2 ditë në javë.

Lokacioni: Kolegjin Universum në Prishtinë/Ulpianë

Për më shumë info rreth Akademisë së Punësimit kontakto +383 44 144 062 ose info@universum-ks.org

Emri: *
Your answer
Mbiemri: *
Your answer
Telefoni: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Institucioni ku punoni/studioni
Your answer
Si dëshironi ta kryeni pagesën e trajnimit: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service