Ανάγκες υπολογιστικού εξοπλισμού 2017
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!

Η παρούσα φόρμα έχει ως στόχο την καταγραφή των άμεσων αναγκών των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών, ώστε σε μελλοντικούς διαγωνισμούς προμήθειας νέου υλικού, να μπορεί το ΚΕΠΛΗΝΕΤ να απαντήσει στο τι χρειάζεται κάθε σχολείο.

Στην προηγούμενη αναβάθμιση αντικαταστάθηκαν οι Pentium 3. Το σκεπτικό της επόμενης αναβάθμισης θα είναι να αντικατασταθούν οι παλιοί Pentium 4 και οι παλιές οθόνες CRT, από το πρώτο εργαστήριο κάθε σχολείου και από τους υπολογιστές Διευθυντή / Γραμματείας. Στο παρόν ερωτηματολόγιο δεν λαμβάνουμε υπόψη υπολογιστές αιθουσών ή δεύτερων εργαστηρίων. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο ΚΕΠΛΗΝΕΤ στο 2651001241.

ΠΡΟΣΟΧΗ: τα στοιχεία θα ελεγχθούν με επιτόπιες επισκέψεις, και η ψευδή δήλωση μπορεί να γίνει αιτία αποκλεισμού! :)

Ξεκινήστε συμπληρώνοντας το "μεγάλο" email της μονάδας, για παράδειγμα mail@10lyk-ioann.ioa.sch.gr.

Email address *
Όνομα μονάδας *
Παράδειγμα, 10ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Your answer
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Πληροφορικού *
Το email στο ΠΣΔ του Πληροφορικού που συμπληρώνει την παρούσα φόρμα, π.χ. pliroforikos@sch.gr
Your answer
Αριθμός υπολογιστών εργαστηρίου *
ΠΡΟΣΟΧΗ: μας ενδιαφέρουν οι θέσεις εργασίας του εργαστηρίου που θέλουμε να χρησιμοποιηθούν στην πράξη. Αν ένα μεγάλο σχολείο έχει 13 θέσεις εργασίας (μαζί με του καθηγητή) αλλά λείπουν 2 υπολογιστές, να δηλώσει 13. Αν ένα μικρό σχολείο έχει 13 υπολογιστές αλλά χρησιμοποιούνται οι 7 λόγω μικρών τμημάτων, να δηλώσει 7.
Your answer
Αριθμός αιτούμενων υπολογιστών εργαστηρίου *
ΠΡΟΣΟΧΗ: η ερώτηση είναι, πόσοι νέοι υπολογιστές χρειάζονται στο εργαστήριο, ώστε να αντικατασταθούν όλοι οι ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟΙ υπολογιστές που έχει, και να συμπληρωθεί ο "Αριθμός υπολογιστών εργαστηρίου" που αναφέρθηκε παραπάνω. Ο τρόπος να ελέγξετε εάν κάποιος υπολογιστής είναι μονοπύρηνος ή όχι έχει αναρτηθεί στη σελίδα http://blogs.sch.gr/plinetio/p/157.
Your answer
Αριθμός αιτούμενων οθονών εργαστηρίου *
Πόσες οθόνες TFT λείπουν από το εργαστήριο, ή με άλλα λόγια, πόσες παλιές CRT έχετε. Εάν έχετε ήδη παντού TFT συμπληρώστε "0", όσο μικρές κι αν είναι οι υπάρχουσες TFT.
Your answer
Αιτούμενοι υπολογιστές γραφείων
ΠΡΟΣΟΧΗ: θέλουμε να εξασφαλίσουμε 1 υπολογιστή για τον Διευθυντή και 1 για την γραμματεία. Συμπληρώστε λοιπόν πόσοι από αυτούς δεν υπάρχουν καθόλου ή είναι παλιοί ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟΙ και χρειάζονται αλλαγή.
Your answer
Αιτούμενες οθόνες TFT γραφείων
Από τους 2 υπολογιστές γραφείων που προαναφέρθηκαν, πόσοι δεν έχουν ήδη οθόνη TFT, έστω και μικρή;
Your answer
Αιτούμενο laptop
Σε όλο το σχολείο θέλουμε να υπάρχει ένας φορητός υπολογιστής για να μπορεί π.χ. να χρησιμοποιηθεί σε κάποια γιορτή ή παρουσίαση. Συμπληρώστε "1" μόνο εάν δεν υπάρχει κανένα laptop στο σχολείο ή εάν το laptop που διαθέτετε είναι μονοπύρηνο.
Your answer
Παρατηρήσεις
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service