Talkoolaiseksi Mitäs Mitäs Mitäs -festareille
Talkooaika sijoittuu tänä vuonna 29.7. ja 5.8. väliselle ajalle. Mitäs-maa rakennetaan 29.7.–1.8., jolloin kaikenlaiset voimailu-, nikkarointi-, vitsailu- ja koristelukyvyt ovat kovaa huutoa. Juhlat pidetään pystyssä talkoillen 2.–4.8. lipunmyynnin ja kaikenlaisen säätämisen merkeissä, ja tällöin supervoimiksi luetaan mm. rannekkeenliimaustaidot, salamannopea ongelmanratkaisu, ajotaitoisuus ja hauskan meiningin ylläpito. Purkuhommat 4.–5.8. vaativat väsyneitä vitsejä enemmän kun mikään aikaisempi talkoovaihe, sekä yksinkertaisesti kykyä toimia yhä festarisumuissa fiilistellen! Koko talkooaikaa ei tarvitse olla paikalla, vaan talkooajat sovitaan tilanteen mukaan.

Talkoolaisille tarjotaan ruoka, ilmainen pääsy festareille ja tietysti tekijätiimin mahtava seura! Kaikille talkoolaisille kuuluu talkoovakuutus, joka kattaa mahdolliset haaverit. Aikaisempaa työkokemusta ei tarvitse olla. Hyvät tyypit, tervetuloa!

HUOM! Aiemmasta tiedosta poiketen emme pysty tarjoamaan majoitusta viikonlopun aikana, vaan perjantain ja sunnuntain välillä talkoilevilla on käytössään tapahtuma-alueen vieressä sijaitseva leirintäalue esimerkiksi telttassa yöpymiseen.

Etu- ja sukunimi *
Your answer
Ikä *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Oletko käynyt Mitäksillä aikaisemmin? *
Omistatko ajokortin? *
Entä järjestyksenvalvontakortin? *
Mahdollinen erityisruokavalio *
Required
Milloin pääset talkoohommiin? *
Valitse ensisijainen talkootehtävä: *
Valitse toissijainen talkootehtävä: *
Supervoimat:
Your answer
Kerro tässä kohdassa halutessasi lisää itsestäsi tai vastauksistasi.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service