ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ 2018 -2019. Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα εκδηλώσεων & καλλιτεχνικών δράσεων.
Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.
Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει τις πύλες στις 30 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.
Για φέτος προγραμματίζουμε 38 ημέρες λειτουργίας γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών καλεί όλα τα σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μύλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με την συμπλήρωση της ακόλουθης ηλεκτρονικής αίτησης.
Ήδη το ενδιαφέρον για παρουσία και συμμετοχή στο Μύλο των Ξωτικών από ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα από όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακό.
Προσοχή! Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τoν κ. Γιάννη Παραθύρα στο 6909440811, ωράριο επικοινωνίας 09:00-14:00 & 17:00-20:00
Συμπληρώστε τα ακόλουθα απαραίτητα στοιχεία και πατήστε Υποβολή ώστε να καταχωρηθεί η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής:
Επωνυμία Συλλόγου-Σωματείου-Σχολής-Συγκροτήματος κλπ.: *
Your answer
Ονοματεπώνυμο Υπεύθυνου Επικοινωνίας: *
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: *
Your answer
Email:
Your answer
Προτεινόμενες ημερομηνίες:
Παρακαλούμε συμπληρώστε στα παρακάτω πεδία 3 εναλλακτικές προτεινόμενες ημερομηνίες κατα τις οποίες θα επιθυμούσατε να πραγματοποιηθεί η δράση σας.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1 *
MM
/
DD
/
YYYY
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2 *
MM
/
DD
/
YYYY
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 *
MM
/
DD
/
YYYY
Προτεινόμενες ώρες: *
Κατηγορία Εκδήλωσης *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service