Prijavnica za godišnje druženje članstva udruge Biovrt i radionicu 24.08.2019.

U subotu 24.08.2019. na imanju Biovrt u Novom Selu Rok kraj Čakovca organiziramo druženje i edukaciju za sve članove/ice udruge Biovrt i članove/ice programa Čuvari sjemenja.

<Član udruge Biovrt je onaj koji je platio članarinu udruzi u 2019, a može biti redovni, nominalni i podržavajući.>

1. 13:30-14:30 sati - Radionica o skupljanju i čuvanju sjemenja “Starinske sorte, slobodnooprašujuće sorte, hibridi i GMO”
U terminu od 13:30-14:30 sati održati ćemo radionicu o skupljanju i čuvanju sjemenja koju vodi Silvija Kolar-Fodor. Na radionici ćete uz brojne korisne savjete o skupljanju i spremanju sjemenja naučiti i razliku između starinskih, slobodnooprašujućih sorti, hibrida i GM vrsti.
Radionica nije otvorena za javnost nego se održava isključivo za članstvo udruge Biovrt. Prvenstveno je namijenjena svim sudionicima/ce programa “Čuvari sjemenja” udruge Biovrt i za njih je besplatna. Za ostale članove udruge cijena je 50 kn po sudioniku/ci. Za drugog člana uže obitelji (supružnici, roditelji, braća) odobravamo popust od 50% na radionicu.


2. 15:00 sati nadalje - DRUŽENJE za sve članove/ice udruge Biovrt
Od 15:00 sati nastaviti ćemo druženje za članove/ice uz jelo, druženje, obilazak biovrta i razmjenu iskustava.
Ovaj događaj nije otvoreni za javnost, nego se održava isključivo za članstvo udruge Biovrt. Ukoliko želite dovesti člana obitelji sa sobom, molim da to obavezno unaprijed iskomunicirate preko e-maila biovrt@biovrt.com. Djeca su dobrodošla, samo ih također prethodno obavezno najavite.


PRIJAVE: Prijave na oba događaja su obvezne. Prijave zaprimamo do 20.08.2019. putem ovog on-line obrasca. Nakon prijave dobiti ćete točne smjernice kako doći do Biovrta.

HRANA I PIĆE: Udruga Biovrt će osigurati hranu i piće, no ukoliko želite donijeti nešto sa sobom, svakako možete :)

OGLASNIK PROIZVODA: Pogledajte svakako i naš dokument Oglasnik članova udruge Biovrt, slobodni ste donijeti na druženje vlastite vrtne proizvode koje želite pokloniti, razmijeniti ili prodati.
Dokument je dostupan na sljedećem linku: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1DuZaLhH62Fk203CbU-DvWMTPiwNABsfpRhWhoSENrJs/edit#gid=2010382089


Dobro nam došli, veselimo se zajedničkom druženju svih članova/ica udruge :)

Tim udruge Biovrt - u skladu s prirodom

www.biovrt.com

Prijavnica na godišnje druženje i radionicu 24.08.2019.
Ime i prezime *
Your answer
Vaša e- mail adresa *
Your answer
Potvrđujem dolazak na druženje članstva udruge Biovrt 24.08.2019. u 15:00 sati *
Required
Potvrđujem dolazak na radionicu o skupljanju i spremanju sjemenja - "Starinske sorte, slobodnooprašujuće sorte, hibridi i GMO" u terminu od 13:30-14:30 sati *
Required
Ukoliko na radionicu dovodite još nekog člana obitelji i želite iskoristiti popust od 50% na člana obitelji, molimo ime i prezime osobe i srodstvo (npr. supružnici, sestra, brat, otac, majka)
Your answer
Ukoliko dolazite (vozite) iz udaljenih mjesta RH i vozite, a želite sa drugima podijeliti prijevoz a time i trošak puta, možemo vas pokušati spojiti sa zainteresiranima.Upišite mjesto iz kojeg krećete, koliko slobodnih mjesta imate i broj mobitela.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service