Inschrijving LNV-Webinar Brexit
Het was al een tijdje bekend dat er per 1 januari 2021 veel zou veranderen in de handel met het Verenigd Koninkrijk. Na een lang onderhandelingsproces is er nu een Brexit-deal. Wat betekent deze deal nu precies voor de agrofoodsector en visserij in Nederland? Het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) organiseert een webinar om deze vragen te bespreken.

In deze webinar vertellen Hillefien Strijland (Brexit-coördinator LNV), Peter Verbaas (Brexit-coördinator NVWA), en Roel van 't Veld (Brexit-adviseur douane) in gesprek met moderator Jessica van Spengen over de invloed van Brexit op de agrofood en visserij.

Het webinar is op donderdag 7 januari van 13:00 tot 14:00. Het webinar is live te volgen. Na aanmelding krijg je een link waarmee je op de aangegeven datum en tijd in het webinar kunt komen. Tijdens het webinar kan je via WhatsApp vragen stellen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam
Achternaam
E-mailadres *
Heb je een vraag die je graag beantwoord wilt hebben tijdens het webinar? Dan kan je deze van tevoren al insturen. Wij proberen je vraag tijdens het webinar te beantwoorden.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy