Formular Regjistrimi
Informacion mbi nxënësit
Shkolla që dëshiron nxënësi të ndjekë studimet. *
Shënim!
Të dhënat e marra nga ky formular do të përdoren vetëm për efekt regjistrimi dhe organizimi të provimit të pranimit në Shkollën e Mesme Jopublike "Mehmet Akif" dhe "Hasan Riza Pasha".
Formulari duhet të plotësohet vetëm nga prindëri!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gulistan Edu. Inst's. Report Abuse