Podcast kao sadržaj za edukaciju i kao alat za brendiranje – meetup u Startit Centru Subotica
Događaj će se održati u četvtak, 16. maja, u Startit Centru Subotica.

Šta je podcast, koje podcaste slušate i zašto i kako kreirati podcast su sve teme o kojima ćemo pričati na ovom meetupu. Otkrićemo koje su prednosti konzumiranja ovog tipa audio sadržaja, kao i šta sve možete naučiti ovim putem ukoliko ste oni koji su u konstantnoj potrazi za novim znanjem ili novim sadržajem.

Takođe, pričaćemo o tome i kako kreirati jedan podcast, šta je sve potrebno – kako tehnički tako i strateški, kako bi oni koji žele da se oprobaju u kreiranju ove forme sadržaja videli šta im predstoji ukoliko se na to i odluče.

O predavaču
Željko Crnjaković je preduzetnik i osnivač firme za kreiranje video sadržaja Solutium, kao i koordinator Infostudhub-a i Startit Centra Subotica. Pored toga, on je i kreator više projekata kao što su Webinarium, Backwater Entrepreneur, HubCast i posebno značajnog podcasta Male Pobede.

Podcast Male Pobede je podcast kratke forme, namenjen preduzetnicima i svima onima koji žele to da postanu ili žele da unaprede svoj lični i poslovni život slušajući savete, iskustva i zanimljivosti iz sveta poslovanja i komunikacije. Male Pobede su prvi podcast iz Srbije koji će ove godine biti predstavljen i deo govornika na međunarodnoj konferenciji PodcastDay u Londonu.

Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Da li želite da se prijavite na Startit Bilten i primate informacije za događaje u Startit Centru Subotica?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse - Terms of Service